Yılmaz " İdil!li hemşehrilerinin Ramazan Bayramını kutlar nice bayramlar görmenizi dilerim."

Yılmaz " İdil!li hemşehrilerinin Ramazan Bayramını kutlar nice bayramlar görmenizi dilerim."

Yeniden Refah İdil İlçe Başkanı Sadullah Yılmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında, ülke olarak her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Yeniden Refah İlçe Başkanı Sadullah Yılmaz, şunları söyledi:

“Dünyanın birçok yerinde kan, gözyaşı ve yoksullukla mücadele eden insanlık alemini duyuyor ve görüyoruz. Gönüllerimiz kırık ve bizler tarif edilemez bir üzüntü içerisindeyiz. Umutların yeşerdiği, iyilik ve güzelliklerin filizlendiği, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın arttığı bayramlarda, fakirliğin ağırlığını yüreklerinde taşıyan, kapısını çalacak kimsesi bulunmayan vatandaşların ziyaret edilmesi ve Ramazan Bayramı’nın anlamına uygun yardımlarda bulunulması gerekmektedir.

Bayramlarda yarınların güvencesi olan çocuklar sevindirilmeli ve bayramların önem ve mahiyetini bizler yaşayarak onlara anlatmalıyız. Kavga ederek, inatlaşarak Türkiye sorunlarını çözemez. Farklılıklarımızı çatışma ve kavga nedeni olarak değil, zenginlik kaynağı olarak görmeli ve toplumsal uzlaşmamızı arttırmaya gayret göstermeliyiz. Ülke olarak daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız bulunmaktadır. Bu duygularla İdil’lilerin, İslam aleminin, İnanların Ramazan Bayramının kutlar, tüm insanlığa, İslam alemine ve ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum. Herkesin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER