Timur Çeşmesinin Restorasyon çalışması devam ediyor

Kaymakam, Çeşmenin restorasyon çalışmasının devam etiği İdil’in tarihinde önemli bir yeri olduğunun belirtirken, çeşmenin restorasyon çalışması bittiğinde çeşmenin dış görünüşü çok güzel olacağı ifade etti.

Timur Çeşmesinin Restorasyon çalışması devam ediyor

Timur Çeşmesinin Restorasyon çalışması devam ediyor

Kaymakam ve Belediye Başkan V.Zafer Sağ, Timur çeşmesinde yürütülen yenileme çalışmalarını yerinde görmek için bugün çeşmenin yerleşkesine gitti. Kaymakam, Kültür ve Sosyal işler Müdürü Ziver Doğan, Nimet Usta’danTimür çeşmesinde yürütülen çalışma hakkında bilgi aldı. Çeşmenin yürütülen çalışma kapsamında işlerin kaba işleri bittiği yüzde 20 bir işin kaldığı belirtildi. Kaymakam, Çeşmenin restorasyon çalışmasının devam etiği İdil’in tarihinde önemli bir yeri olduğunun belirtirken, çeşmenin restorasyon çalışması bittiğinde çeşmenin dış görünüşü çok güzel olacağı ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2020, 14:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Samoyil Bilen
Samoyil Bilen - 4 yıl Önce

Sayın İdil İlçemizin Değerli Kaymamı Zafer Sağ İdil’in Çeşmesi’nin Yeniden bir daha Ayağa kalkmasına bu önemli olan Bütün çalışmasında Başarılar dilerim .bu Zarif Kültürel düşünce ‘ye sahip çıkmasından dolayı çok teşekkür sunar hayırlı bir imza Atmış unutulmaz bir değerdir

İsa Alyagut
İsa Alyagut - 4 yıl Önce

Eski çeşmeyi bugünkü duruma getirmek ve İdil’e yakışır çok güzel yapılmış,burda kimin emeği varsa başta sayın İdil Kaymakamı olarak,sevgili kardeilerim Lahdo Sağ,Gebro Tokuş ve diğer kardeşlerime teşekkür ederim hepsine saygı ve sevgiyle olsun.

SIRADAKİ HABER