Suat Bekiş hayatını kaybetti

Suat Bekiş hayatını kaybetti

Avrupa'da yaşayan İdil'i hemşehrimiz Suat Bekiş hayatını kaybetti. Dün İsviçre'nin Trimbach kentinde düzenlenen cenaze törenin ardında ebediyete uğurlandı.

Cenaze törenine kalabalık bir kitle katıldı

Merhum Emekli Bekçi Melke Nise'nin Kızı, Musa Pekiş'in  Kız kardeşi, İdil'li hemşehrimiz Suat Pekiş yaşadığı  İsviçre'de  hayata veda etti. Suat Pekiş yaşadığı toplumda insanlarla  güçlü bir iletişim kurarak sıcak ilişki kurarak, insanlara yardımcı olarak güler yüzlü olmayı ihmal etmiyordu. İnsanlarla barışık, yardımsever Suat Bekiş İsviçre'de hayatına devam ederken vefat etti. Dün İsviçre'nin Trimbach kentinde düzenlenen törenin ardında toprağa verildi. Defin işleminden sonra Kilise'de, merhum Suat hanım hayrına verilen yemeğe 300'e yakın insan katılarak Pekiş ailesinin yanında yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2022, 10:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şükrü Külen İsviçre
Şükrü Külen İsviçre - 2 yıl Önce

Rabbın cennet mekanında ebedi rahatta yaşa sevgili Suat ablamız, TÜM İdil/Midin halkının başı sağ olsun!
Aziz İdillilere, ÖZEL bir selam!

Geçmiş iki bayramı, [Ramazan &Paskalya] candan kutlarım!

Hanna Karanfil
Hanna Karanfil - 2 yıl Önce

Suat Kardeşimize Allah'dan bol bol rahmet diliyoruz. Duyuruda da anlatıldığı gibi halim, mütevazi ve insanlarla barışık bir kişiliği vardı. Hem eşi Şabo Ün ve hem de Abesi Musa Pekiş ile çok yakın arkadaşlığımız vardır. Bu nedenle başta eşine ve abisine başsağlığı ve sabır diliyorum. İdil ve Midın toplumunun başı sağolsun.

EDIP TAN
EDIP TAN - 2 yıl Önce

ALLAHIN RAHMETINE KAVUSMUS OLAN SUAT BACIMIZA YÜCE TANRIDAN TANRIDAN RAHMET DILER. SABO UN AILESINE VE MUSA PEKIS AILESINE BAS SAGLIGI DILEKLERIMI GÖNDERIR.TÜM AILE EFRATLARININ BASI SAGOLSUN.MEKANI CENNET OLSUN.ALLAH RAHMET EYLESIN.AMIN.

Niyazi BİLGİN
Niyazi BİLGİN - 2 yıl Önce

Rahmetli dost’um Melke PEKİŞ İle birlikte Yüce Yaradanımızın Engin affına mazhar ruhları Şad,Makamları Ali Mekanları Cennet olsun.PEKİŞ ailesi ve sevdiklerine baş sağlığı ve sabr’ı Cemil diliyorum.

SIRADAKİ HABER