Köyüne hizmet götürülmediğini belirten muhtar protesto için elektrik direğine çıktı

Köyüne hizmet götürülmediğini belirten muhtar protesto için elektrik direğine çıktı

Bingöl’ün Genç ilçesi Yolaçtı köyü muhtarı Ağa Babayiğit, köyüne hizmet götürülmediğini söyledi. Bu durumu durumu protesto etmek isteyen Ağa Babayiğit elektrik direğine çıktı.

Metrelerce yükseklikteki direğe tırmanan muhtar, AK Partili olduğunu vurguladı ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’e seslendi.

TEDAŞ, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Köy Hizmetlerini kendilerine hizmet üretmemekle eleştiren Ağa Babayiğit, kendisi direğin tepesindeyken çekilen videoyu Rûdaw’a gönderdi.

“Türkiye Cumhuriyeti şahidim olsun”

“Sayın Cumhurbaşkanım, ben AK Parti'nin kurul üyesiyim” diyen ve gittikleri devlet daireleri ve şirketlerde kendileri ile ilgilenilmediğini ifade eden Ağa Babayiğit, direğin tepesinden şöyle sesleniyor:

“Türkiye Cumhuriyeti duysun. Türkiye kamuoyuna sesleniyorum. Sayın Cumhurbaşkanım ben AK Parti'nin kurul üyesiyim. TEDAŞ, Karayolları, Köy Hizmetleri Yolaçtı köyü bertaraf ederek… Bize hizmet edilmiyor. Ben Bingöl Genç ilçesi Yolaçtı köyü muhtarı Ağa Babayiğit. Aynı zamanda Kıbrıs savaş gazisi. Ben bugün direklere çıkıyorum. TEDAŞ, daireler, şirketler bizimle ilgilenmiyor. Türkiye kamuoyuna sesimi duyuyorum. Türkiye Cumhuriyeti şahidim olsun.”

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2022, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER