Lahdo Sağ Sönmeztürk'ün cenaze törenine katıldı

Lahdo Sağ Sönmeztürk'ün cenaze törenine katıldı

Eski İlçe Milli Eğitim ve İdil Lisesi Müdürü Mahsum Sönmeztürk dün Üsküdar Güzeltepe Birlik Camii' de ikindi vaktine müteakip kılınan cenaze namazının ardında Hekim başı mezarlığında düzenlenen cenaze törenin den sonra toprağa verildi. İdil Haber Köşe yazarı Lahdo Sağ cenaze törenine katılarak Sönmeztürk ailesine başsağlığı dileğinde bulundu. Sağ Sönmeztürk'ün çocukluk arkadaşı idi. Beraber güzel günler geçiren Sağ son dönemlerde bile irtibatını kesmediğini belirterek görüştüğünü dile getirdi. Sönmeztürk'ün vefatı nedeniyle İdil Haber'de yayınlan vefat haberi sayfasına sosyal medyada öğrencileri,arkadaşları ve İdil'iler yüzlerce başsağlığı yorumu bırakarak üzüntülerini dile getirdiler.Cenaze törenine ailesi ve arkadaşları katıldı.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2022, 11:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Begi Kayar
Begi Kayar - 2 yıl Önce

Degerli yazarimiz Lahdo Sag. Yine buyuklugunuzu parayla bicilmez varliginizi bir daha gösterdiniz. Idil Haber kösesinde yazinizi okuyunca cok duygulandim. Ve yorum yazmakta edemedim. Siz hep iyiligin, acilarin, hak yerinde duran ve haksiksizlari yazmaktan cekinmiyen böyle bir Idilli Lahdo komsu oglu Yazarimizla gurur duymak bizim icin buyuk bir serefter. Sönmezturk aile cenaze töreninde bulundugunuz icin tum Idillieri temsil ettin ve bu bizim icin buyuk bir gururdur degerli Yazarimiz Lahdo Bey. Sönmezturk ailesine candan bas sagligi dilerm. Allah rahmet eylesin. Rahmetlinin kiz kardeslerini cok iyi tanirdim ve orta okulda beraber okuduk. Cok degerli Suzan ve Neriman Sönmezturk. Basiniz sag olsun, sizlere Allah sabirlar ve kuvvet versin. Sizlere sihhatler diliyorum. Kalemin hep var olsun, ellerin dert görmesin komsu oglu. Idi haberde emegi olan tum arkadaslara basarilar diliyorum. Hurmetler ve saygilarimla.

Kadriye hocanın öğrencisi
Kadriye hocanın öğrencisi - 2 yıl Önce

Değerli dostum idilimizin güzel siması lahdo size bir sorum olacak rahmetlinin eşi Kadriye hocayla görüştünüzmü Kadriye hoca foto karesinde varmı acaba çıkaramadım yıllar oldu onu görmeyeli kendisi sınıf öğretmenimdi mesajımı cevaplarsanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.

lahdo
lahdo @Kadriye hocanın öğrencisi - 2 yıl Önce

çok değerli yorumcu . fotoğraf karesinde kadriye hanımın resmi var .
jeans ceket, açık şarpa giyimli hanım rahmetli fidan hocanın eşi kadriye hanımdır. kendileriyle görüştüm
sevgi ve saygılar . lahdo

DEĞERLİ ÖĞRETMENİM HOCAM
DEĞERLİ ÖĞRETMENİM HOCAM - 2 yıl Önce

SENİ UNUTMAK MÜMKÜN MÜ ASLA MÜMKÜN DEĞİL BİZ ÖĞRENCİLERİN YAŞADIKÇA ANILARIMIZDA BİZİMLE YAŞAYACAKSIN UNUTULACAK BİRİ DEĞİLSİN idilhaber böyle vefatlarda aile tlfn yazsan

Yilmaz kulen
Yilmaz kulen - 2 yıl Önce

Kadriye hocam basin sag olsun Allahtan rahmet dilerim mekani cennet olsun seni hic bir zaman unutmiyacagim yilmaz kulen

SIRADAKİ HABER