Boğulma sezonu açıldı ilk ateş İdil'e düştü

Boğulma sezonu açıldı ilk ateş İdil'e düştü

Boğulma sezonu açıldı ilk acı haber İdil'e düştü. Diyarbakır'da Fen lisesinde okuyan Enes Can iki arkadaşı ile birlikte boğularak hayata veda ettiler.Onlarla birlikte olan dördüncü arkadaşlarının haber verilmesi üzerine olayın duyulduğu belirtildi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde serinlemek için Dicle Nehri'ne giren Vali Aydın Arslan Fen Lisesi 10'uncu sınıf öğrencileri Osman Yetişgin, Enes Can ve Yunus Vural boğuldu. Diyarbakır'da Fen lisesini okuyan İdil Kasrok mezrası nufüsüna kayıtlı H.Mehmet Can'ın oğlu Enas Can'ın boğularak hayatını kaybetbesinin duyulması İdil'de derin bir üzüntüye neden oldu. Gençlerin otopsi işlemleri sona erdi. Enes'in cenazesini almak üzere akrabaları, ailesi ve vatandaşlar araçları ile Diyarbakıra hareket etti. Can'ın öğrenci hayatında vefat etmesi ailesinin acısını bir kat daha artırdığı ve ailenin sinir krizlerini geçirdiği belirtildi.

Adli Tıp Kurumu önünde toplanan yakınları gözyaşları içerisinde ağıtlar yaktı. Cenazeler çıkarılırken ölenlerin yakınları sinir krizi geçirdi.

Yakınları tarafından cenazeleri teslim alınan öğrencilerden Enes Can'ın İdil'de, Osman Yetişgin'in Silvan ilçesinde, Yunus Vural'ın ise Mardin'in Nusaybin ilçesinde toprağa verileceği belirtildi

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2022, 14:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
m.eminboz73200@gmail.com
[email protected] - 2 yıl Önce

Allah ailelerine sabır versin. İdilimizin başı sağ olsun..

Ahmet
Ahmet - 2 yıl Önce

Boğulma sezonu açıldı ne demek biraz anlayış gösterin :(

Mehmet Emin Özmen
Mehmet Emin Özmen - 2 yıl Önce

Allah rahmet eylesin. Ailelerine sabır diliyorum. Hepimizin başı sağolsun.

Halil  sayaca
Halil sayaca - 2 yıl Önce

Allah rahmet etsin mekani cennet olsun Allah ailesine sabir versin

SIRADAKİ HABER