Lahdo Sağ'dan Tutuş'a ziyaret

Lahdo Sağ'dan Tutuş'a ziyaret

Lahdo Sağ Robert Tutuş'u evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Robert Tutuş ziyaret için sosyal medya hesabında teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı." Arkadaşlar bu gün abimiz, kardeşimiz ve aile dostumuz sayın Lahdo Sağ , yüzlerce kilometre uzaklıktan büyük zahmetlere katlanarak bizleri Frankfurt taki evimde çok ama çok kıymetli bir ziyaret gerçekleştirdi. Böyle bir günde bu ziyaret bizlere hem moral vermiş, hem duygulandırmıştır. Lahdo Abi ye teşekkürlerimi sunarım. Can dost."

YORUM EKLE
YORUMLAR
kerim Toğan
kerim Toğan - 2 yıl Önce

Dost demek dürüst,güvenilecek, vicdanlı demek. Dost demek, iki yüzlü olmıyacak, ve zor günlerinde seven Dostunun yanında olacak.
Sana yakın ve Dost bildiğimiz insanlardan.Hayınca,Kaleşçe, darbeci çıktıklarında.Her kim olursa olsun,mağduriyete marus kalısra.Lahdo Sağ. Abimiz gibi, dürüst bir Dost, yakın olmamız gerekir diye düşünüyorum.
BAYRAM GÜNÜNDE AYLESİYLE GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMEK İSTERKEN. Böyle bir hakzızlığa marus kalan ROBERT Kardeşimize
çok büyük geçmiş olsun. Selametle Evine.Aylenle berabersin.

Bu vesileyle tüm Dostlara, ve İDİL HABER yöneticilerine Selam olsun.
kerim Toğan.

Sleyman Bzkrt
Sleyman Bzkrt - 2 yıl Önce

Çok geçmiş olsun Robert Tutuş.Duyunca çok üzüldüm. Allah şukur bir sıkıntı görünmüyor.Yaşamak, dürüst olmak çok önemli. Çünkü bu değerleri insanı hep kötlüklerden korur. Bugün koruduğu gibi. Lahdo Sağ a selamlar, değerli bir insansın. Hepmizin başına gelir. Gelmeden önce düşünmek lazım..

SIRADAKİ HABER