Vali 10 Ocak İdareciler Gününü kutladı

Vali 10 Ocak İdareciler Gününü kutladı

Vali Ali Hamza Pehlivan, 10 Ocak İdareciler Günü münasebetiyle Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamları ile bir araya geldi,günlerini kutladı.

Vali Yardımcıları ile Kaymakamlar, nazik kutlamalarından dolayı teşekkürlerini ilettikleri Vali Pehlivan’ın 10 Ocak İdareciler Günü’nü kutladılar.

Vali Pehlivan da Vali Yardımcıları ile Kaymakamlara teşekkür etti; “Sizlerin ve sizlerin şahsında devleti ve hükumeti temsil ederken bir taraftan devletin varlığını ve kudretini, diğer taraftan şefkat ve merhametini yansıtan, ülkemizin devleti ve milletiyle birliği, beraberliği, huzuru, güvenliği; güçlü ve mutlu yarınları için yurdumuzun dört bir yanında görev ve sorumluluklarını fedakarca yerine getiren, mensubu olmaktan gurur duyduğum Mülki İdare Amirliği camiasındaki saygıdeğer meslektaşlarımızın 10 Ocak İdareciler Gününü içten en iyi dileklerimle kutluyorum. Görevi başındayken şehit olan, ebediyete irtihal etmiş olan saygıdeğer meslektaşlarımızı rahmetle yad ediyorum.”dedi.

Pasta kesimi, hediye takdimi ve fotoğraf çekiminden sonra yapılan görüşmede ilçelerimizde yürütülmekte olan çalışmalar, devam eden yatırımlar, proje ve faaliyetler değerlendirildi.

Vali Pehlivan, bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara teşekkür etti, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER