Akar ailesinin acı günü

Şakir Akar'ın vefatı herkesi derinden üzdü. Diyarbakır'da tedavi gören İlçe merkezi sakinlerinden Şakir Akar vefat ederek aramızdan ayrıldı. Şakir'in vefat haberi İdil'e derin bir üzüntüye neden oldu. Akar'ın Esnaf kimliğiyle İdil toplumunda tanınması, sevilen bir kişi olması nedeniyle ölümü derin bir üzüntüye neden olduğu kaydedildi. Reşit Akar'ın oğlu, Rezak, Selahattin Akar'ın kardeşleri olan Şakir Akar'ın cenazesi bugün Diyarbakır'dan idile getirileceği, Şeğ Hesen mezarlığında düzenlenecek cenaze töreni ardında toprağa verileceği belirtildi. Haber Fikret Saka

Akar ailesinin acı günü

Mütevazi kişiliğiyle İdil'de Esnaflık yapan, İdil toplumu tarafından sevilen Şakir Akar vefat ederek aramızdan ayrıldı. Şakir Akar'ın cenazesi bugün Şeğ Hesen mezarlığında toprağa verilecek. 

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2024, 11:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rahim
Rahim - 2 hafta Önce

Üzücü bir haber Allah Rahmet eylesin Mekanı cennet olsun. Allah ailesine sabır versin

Niyazi BİLGİN.
Niyazi BİLGİN. - 2 hafta Önce

İnna LİLLAH İnna ileyhi raciun.ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olur inşaALLAH.AKAR ailesi ve yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.Ruhuna FATİHA.

Saik Erdogan
Saik Erdogan - 2 hafta Önce

Allah Rahmet eylesin Akar Ailesive yakinlarina bas sagligi diliyorum

Sadik Erdogan
Sadik Erdogan - 2 hafta Önce

Allah Rahmet eylesin Akar Ailesi ve yakinlarina bas sagligi diliyorum

Halil  sayaca
Halil sayaca - 2 hafta Önce

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun Allah aılesı e sabır versın

Şehmus
Şehmus - 2 hafta Önce

Hayatımda en çok üzüldüğüm ölümlerden birisi oldu. Yüreği güzel insan.Altın kalpli Şakir Ustamız Mekanın cennet olsun.Ailene sabır diliyorum.

SIRADAKİ HABER