Vatan Kargo Şubesi açılıyor

Vatan Kargo, yakın bir zamanda Aşağı mahalle eski çarşı adresinde hizmette gireceği belirtildi.

Vatan Kargo Şubesi açılıyor

Vatan Kargo Şubesi açılıyor

İdil hizmet sektöründe yeni bir şubeye kavuşuyor. İlçe merkezinde Kargo acentasının olmaması idilli girişimcilerinin ajandasının bir köşesinde yazıylıydı. Kargo genel merkezlerinde sayısız girişimlerde bulunulmasına rağmen Kargo firmaları İdil'de şube açamayı kabul etmedi. Cizre'de bulunan kargo şubeleri haftada 3 sefer İdil'e gelerek çalışması ise İdil'de ciddi bir potansiyelin olduğunu gösteriyordu.Var olan potansiyeli İdililer değil Cizreliler alacaktı. Cizre yıllarca kargo hizmetini tek başaına getirerek bugüne kadar geldi. Kargo merkezlerinin verdiği karar doğrultusunda İdil'e hafta ta 3 sefer gidilecekti, ama Kargo idil şubesi açılmıyacaktı.Kargo açılmadı. Yıllarca bu beklenti devam etti. Galip Örcan, kişisel girişimleri sonucu İdilde Kargo şubesini açarak bir ilke imza attı. Vatan Kargo, yakın bir zamanda Aşağı mahalle eski çarşı adresinde hizmette gireceği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2020, 11:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
yusuf engel
yusuf engel - 4 yıl Önce

DEGERLİ vatan jargon yöneticileri bu sorun bizim ilcemızdede mevcut bize yardım çi olun mardının dargecıt ilçesi hic gargo şubesi yok lutfen yardimci olunuz numaram 05302600992 yusuf engel saygilar

Muhammed Şiren
Muhammed Şiren - 4 yıl Önce

Hayırlı,bereketli olsun.İdilde hicbir kargo şubesinin olmaması büyük eksiklikti.Şu an bir tane açıldı ama Vatan Kargo pek kullanılan ve şu ana kasar 100 Sipariş vermişsem hiçbirinde tercih edilmemiş bir kargo.En azından diğer firmalara emsal olur ve diğerlerinin de şubesi açılır.

SIRADAKİ HABER