OĞUR Yapı hizmete açıldı

OĞUR Yapı hizmete açıldı

Doğal gaz, İklimlendirme, Soğutma ve Isıtma alanında hizmet verecek olan Oğur Yapı bugün düzenlenen törenin ardında hizmete açıldı. Bedzabdy sitelerinin bulunduğu yerleşkede hizmete açılan iş yerinin açılışına çok sayıda vatandaş ve  kurum amirleri katıldı. İşyeri sahibi İbrahim Oğur Doğal Gaz idil'e yeni getirilen bir hizmet olduğunu, firma olarak biz bu hizmeti vatandaşlarımıza hem kalite yönünde hem ekonomik olarak en iyi şekilde vermek istediklerini belirterek şu açıklamayı yaptı." Oğur yapı olarak Doğal gaz, İklimlendirme, Soğutma,Isıtma işlerini ve İşlerin malzemelerini toptan ve prekende olarak  satışımızı yaparken, işin yanında bu işlerinin işçilik hizmetide vereceğiz. Malzemlerimizin kalitelerini Show romda vatandaşların beğenine sunduk. Vatandaşlarımız alacakları malzemeleri önceden görebillirler. Bugün işyerimizin açılış törenine katılan Nufüs Müdürü Ahmet Nas, Fen İşleri Müdürü Hüseyin Bey'le birlikte katılan vatandaşlara teşekkür ediyorum."

Oğur Yapı Aşağı Mahalle İnönü caddesi, No: 41/ A Belediye karşısı İdil, adresinde hzimete açılarak İdil ticari hayatına katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2021, 23:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet oğur
Ahmet oğur - 2 yıl Önce

Attığınız bu adımda herşeyin hayırlısı ve bereketlisini yüce Allah size nasip etsin . Hayırlı olsun

Mehmet Oğur
Mehmet Oğur - 2 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun inşAllah Allah utandırmasın yolunuz açık olsun BAŞARILAR

Ahmet basa
Ahmet basa - 2 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar Allah utandırmasın

Ahmet demir
Ahmet demir - 2 yıl Önce

Hayırlı ogurlu olsun Allah utandırmasın en içten dileklerimle sonsuz başarılar dilerim yenim

Nihat türk
Nihat türk - 2 yıl Önce

Hayırlı ugurlu olsun inşAllah Allah bol kazançlar versin

Kadirzan
Kadirzan - 1 yıl Önce

Başladığınız bu güzel işte çok mutlu ve başarılı olmanızı diliyoruz hayatınızda mutlu anlarınız hiç eksik olmasın yeni işinizi canı gönülden kutluyorum.

Kadirzan
Kadirzan - 1 yıl Önce

Başladığınız bu güzel işte çok mutlu ve başarılı olmanızı diliyoruz hayatınızda mutlu anlarınız hiç eksik olmasın yeni işinizi canı gönülden kutluyorum.

SIRADAKİ HABER