Huwai iki model saatini beğeniye sundu

Huwai iki model saatini beğeniye sundu

Huawei, son dönemde Çin'in yerel piyasasında satışa sunduğu iki yeni akıllı saat modeli Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro'yu Avrupa pazarına da taşıdı. Bu akıllı saatler, özellikle HarmonyOS işletim sistemini kullanarak şirketin kendi işletim sistemine geçiş yaptıkları ilk modeller olmaları bakımından önem taşıyor.

Huawei Watch 4 serisi, 1.5 inçlik AMOLED ekrana sahip olup, ekran çözünürlüğü 466 x 466 piksel ve 310 PPI piksel yoğunluğu sunuyor. Saatlerin iç kısmında ise Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1 yonga seti tarafından desteklenen 2GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı yer alıyor.

Her iki model de birçok saat yüzü seçeneğiyle birlikte sunuluyor ve daima açık bir ekran özelliği sunuyorlar. Saatlerin suya karşı dayanıklılıkları 5 metreye kadar derecelendirilmiş. Pro modelinin kasa ölçüleri, standart modele göre biraz daha büyük, çapı 48mm ve derinliği 12.9mm. Standart modelin çapı ise 46mm ve derinliği 10.9mm.

Huawei iki yeni akıllı saat modelini Avrupalı kullanıcıların beğenisine sunacak

Huawei Watch 4 Pro modeli, standart modelden daha büyük bir bataryaya sahip. Standart modelin 530mAh olan bataryasına karşılık Pro modeli, 780mAh kapasiteye sahip. Standart model paslanmaz çelik, kompozit fiber ve 3D cam kombinasyonundan oluşan bir yapıya sahipken, Pro modeli titanyum, seramik ve safir kristal camla donatılmış durumda.

Sağlık ve fitness izleme özellikleri bakımından bu yeni akıllı saatler, kalp atış hızı monitörü, SpO2 sensörü, EKG, cilt sıcaklığı, stres izleme, arteriyel sertlik göstergesi ve solunum sağlığı verileri gibi özelliklerle donatıldı. Bu yedi parametre, bir dakikalık bir sağlık genel bakışına dönüştürülebiliyor. Ayrıca 100'den fazla egzersiz modunu destekleyen saatler, yapay zeka destekli bir koşu antrenörü de sunuyor.

Bunun yanı sıra, tek bir dokunuşla acil durumda SOS gönderme özelliği bulunuyor. Ayrıca, Huawei Watch 4 Pro modeli, standart modelde bulunmayan bir eSIM ile LTE bağlantısı ve dahili GPS özelliklerine de sahip. Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro, 13 Haziran'dan itibaren Avrupa pazarında satışa sunulacak ve fiyatları sırasıyla 449€ ve 549€ olacak.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2023, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER