Artist Muhtar başka işlerde yapıyor

Artist Muhtar başka işlerde yapıyor

Muhtar mevcut görevleri dışına çıkarak, sosyal aktivitlerde bulunuyor. Toplum yararına yaptığı aktivitler ilgiyle takip ediliyor. Kısa filmlerde rol alırken ekranda görebilirsiniz, gönülü arkadaşları ile birlikte ellerinde fırça İdil gölletinin iskele kısmını boyarken iş elbisesi ile görmek mümkün. Mahalle sorunlarını da ihmal etmeyerek kamu kuruluşların kapısını çalarak çözüm araması öncelikli işini yaptıktan sonra başka alanlarda görmek mahalesinde onu sempati kılıyor. 

Turgut Özal Mahalle Muhtarı Arif Cakasın, mahalle sorunlarını çözmek için çaba gösterirken, işinden artan zamanıda toplum yararına değerlendirmesi dikkat çekiyor. Murat Akay'ın yönetmenliği yaptığı kısa filmlerde rol alırken onu ekranda izleyebiliyorsunuz. Arkadaşları birlikte korukları boyarken sosyal medya hesaplarında paylaşımlarda görebilirsiniz. Toplumsal gelişmelere, mahallenin sorunlarını çözmeye çalışan Artist muhtarın mahallinin bu yönüyle sevdiğini görüyoruz. Durmak yok. Çalışmaya devam diyor.. 

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2023, 23:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Arif CAKASIN
Arif CAKASIN - 12 ay Önce

Teşekkürler Abdurrahman abi elimizden geldiği kadarıyla başta mahallemiz olmak üzere doğup büyüdüğümüz memleketimiz İdil’imize ve bölgemize bir faydamız olması için uğraşıyoruz.Allah utandırmasın bizleri.Yazınız için de tekrardan teşekkürler.

m.eminboz73200@gmail.com
[email protected] - 12 ay Önce

Artistlik Turgut Özal mahalle muhtarına yakıştığı gibi gönüllü iskele boyacılarıyla fırça kullanmasıda o kadar yakışmış. Tebrikler muhtarı Cakasın..

idil 7373
idil 7373 - 12 ay Önce

adam gibi adamsın ..
g. kalmasın devam et

SIRADAKİ HABER