Cumhuriyet Kargo şubesi hizmete açıldı

Cumhuriyet Kargo şubesi hizmete açıldı

Cumhuriyet Kargo Alanya caddesinde bulunana adreste açılarak hizmet vermeye başladı. Kargo alımına başlayan kargo acentesi 81 ile kargo gönderebildiklerini ifade etti.

İdil’in kargo sorunu çözüldü. Vatandaşlar Kargo şubesini açmak için çalmadıkları kapı bırakmazken, kargo yetkilileri İdil’e kargo konusunda hiçbir zaman yüz vermedi. Cizre’de bulunan kargo şubeleri İdil potansiyelini kullanarak, İdil’ de kargo şubesinin açılmasına hiçbir zaman izin vermediler. Cumhuriyet kargo yaşanan kaosun içinde açılması İdil’e ilaç gibi geldi. Cumhuriyet Kargo Alanya caddesinde bulunan adreste düzenlenen törenin ardında hizmete açılarak kargo alımına başladı. Türkiye’nin 81 iline kargo gönderebileceklerini ifade eden Genç girişimci Galip Zan kargo hizmeti ile ilgili şu ifadeleri kullandı.” İdil’i bir çok vatandaşımız kargo açmak için bir çok girişimde bulunarak maalesef açamadı. Vatandaşımız Başarsız değildi. Kargo şubesinin açılması engelleniyordu. Verdiğimiz uzun uğraşlar sonucu İlçemizde Cumhuriyet Kargo şubesini açmayı başardık. Bugün düzenlediğimiz açılış törenin ardında şubemize kargo alımına başladık. Yaşadığımız kriz döneminde Kargonun açılması vatandaşa ilaç gibi gelmiş olması gerekir. Çünkü İdil’de Cizre’ye 100 TL gidersiniz, kargo ücreti de bu fiyata dahil etiğin zaman kargo gönderme vatandaşa pahalı gelecek. Bu duruma binaen kapında kargo şubesi var. Sadece kargo ücretini ödemek vatandaşa daha ekonomik gelecek. Vatandaşların bu fırsatı değerlendirmesini istiyoruz. Kargo şubelerine sahip çıksınlar Türkiye’nin 81 iline kargo gönderebiliyoruz. Hizmette hiçbir eksiğimiz yok. Hizmete başladık. Kargolarınızı bekliyoruz.”dedi.

Kargo açılış törenine katılan Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Nuri Aykan Gen girişimci Galip Zan'ı kargo şubesini açtığı için kutladı. Aykan " Hep beraber kargomuza sahip çıkalım. Kargolarımız Cumhuriyet kargoyla gönderelim. Birbirimize destek olursak çok iş başaracağımza kimsenin şuphesi olmasın. Başarının sırı birbirimze destek olmaktan geçer." dedi

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2022, 23:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER