Akdeniz Hayırseverlere yardım çağrısında bulundu

Ramazan ayına münhasır başlattığımız gıda kolisi kampanyası haricinde hayırseverlerimiz fitre, sadaka ve zekâtlarını da bizlere bağışlayabilirler. Biz inanıyoruz ki bu bağışlarla mağdur ailelerimizin yaşam standardını daha yükseltecek ve yaşam alanları ile mutfak refahını daha da iyileştirecez inşallah

Akdeniz Hayırseverlere yardım çağrısında bulundu

İdil Kızılay İlçe Koordinatörü Mehmet Akdeniz, Ramazan ayı dolayısıyla hayırseverlere yardım çağrısında bulundu. Çağrısında şu ifadelere yer verdi:" Öncelikle başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını tebrik eder, İdilli hemşehrilerimize, İslam Alemine ve insanlığa hayırlara vesile olmasını en kalbi duygularımla dilerim.

Malumunuz Ramazan ayının mübarek günlerini idrak ediyoruz. İbadetlerin yoğunlaştığı bu ayda ayrıca hayır ve hasenatlar da yapılmaktadır. Buna mukabil mağdur aileler, Ramazan Ayında hayırseverlerin ve yardım kuruluşlarının yapacakları bu yardımları bir umut beklemektedir. İdil Kızılay Temsilciliği olarak Ramazan ayı dolayısıyla bu mağdur, yetim ve kimsesiz ailelere ulaştırmak üzere “Ramazan Ayı Gıda Kolisi Yardım Kampanyasını” başlattık. İlçe merkezindeki ve ilçe dışındaki varlıklı hemşehrilerimizin bu hayırlı çalışmada bizlere destek olmalarını bekliyoruz. Yardımlaşma kültürünün ilçemizde daha organizeli olmasını ve kümülatif bir yardım anlayışıyla her mağdur kalbe dokunmak istiyoruz. Kimisi yetim ve öksüz kimisi maddi bir buhran içerisinde kimisi hastalığından dolayı çalışamamakta kimisi terk edilmiş velhasılı bizden beklenti içerisinde olan kabarık bir listemiz var. Dolayısıyla hayırseverleri bu beklentiye katkı sunmaya davet ediyorum. Bu kampanyaya karınca kararınca destek veren hayırseverlerimizin de bu çalışmaları gelip görmelerini ve yardım ulaştırdığımız ailelere birlikte giderek hayra ortak olmalarını istiyoruz. Ayrıca bu mağdur ailelerin durumlarını da yakinen müşahede edeceklerdir.
Ramazan ayına münhasır başlattığımız gıda kolisi kampanyası haricinde hayırseverlerimiz fitre, sadaka ve zekâtlarını da bizlere bağışlayabilirler. Biz inanıyoruz ki bu bağışlarla mağdur ailelerimizin yaşam standardını daha yükseltecek ve yaşam alanları ile mutfak refahını daha da iyileştirecez inşallah. Şimdiden hayırsever hemşehrilerimizin yapacakları yardımları Rabbim kabul etsin." Bağışlar Kızılay İdil Temsilciliği Hesap 110001000629000018687587 numarasına yapılabilir.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2022, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER