Rektör hoca posta koyma ne iş ?

Şırnak Üniversitesi Rektörü Alkış'ın Belediye konferans salonunda Milletvekili Tatar'a yönelik 'Emirvaki olmayı seviyor' demesi toplantıya katılan herkesi şaşırtı. Bu sözler üzerine ortam buz kesildi.

Rektör hoca posta koyma ne iş ?

İdil'liler Rektör hoca fabrika ayarlarına dönerseniz siz kazanırsınız diyerek serzenişte bulundular. 
Rektör hoca'dan Aslan Tatar'a karşı kullanılan yanlış üslüba İdil'liler tepki koydu. 
Şırnak Valisi Cevdat Atay, Şırnak Ak parti Milletvekili Aslan Tatar, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, İdil Kaymakamı Beldeyi Başkan v. Refik Özsoy, İdil Ziraat Fakültesi Öğretim Üyeleri, İdil'de devam eden 'Fakülteme Dokunma' eylemine ilişkin açıklama yapmak üzere İdil STK temsilcileri, Kanat önderleri, Siyasi parti başkanları, Muhtarlarla bir araya geldi. Belediye konferans salonunda başlayan toplantıda Rektör hocanın Tatar'ın verdiği sözün üzerine dile getirdiği

konuşması herkesi şaşırtırken ortam buz kesildi. 
Belediye konferans salonunda devam toplantıda bir konuşma yapan Rektör hoca Milletvekilli Aslan Tatar'la ilgili dile getirdiği konuşma toplantıya damga vurdu. Rektör Hoca "Aslan Tatar emirvaki olmayı çok seviyor" diyerek alayımsı bir şekilde konuşmasına başlaması, Milletvekilinin kendisine sert bakışlarla konuşmasını takip etmesi toplantıya katılanların dikkatinden kaçmadı.
Rektör hoca'nın geri adam atmaması, Milletvekili küçük düşürme çapası İdil'lilerin sert tepkisine neden oldu. İdil'liler Rektör hocanın özür dilemesi gerektiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı. " Aslan Tatar Şırnak'ın İdil'in seçilmiş milletvekilidir. Rektör hoca atanmış akdemesiyendir. Aslan Tatar sorunlarımızla ilgilendiği için, hükümetin milletvekili olduğu için elbette emirvaki olacak, rektör hoca bu konuda hiç kusura bakmasın. Ne söylediğini bilse daha iyi olur. Aslan Tatar rektör hocanın alayısı ifadesine rağmen çok olgun davrandı. Rektör hocanın bu tavrı kabul edilmez, diyen İdil'liler, Rektör'ün hükümetin temsilcilerini dinlememesi, vekile küçük düşürücü sözleri söylemesi Rektör hocanın bazılarına güvenerek davrandığını gösteriyor. Bazılarına güvenerek bu şekilde davranması kabul edilemez diyerek tepkilerini gösterirken bir anevel yanlıştan dönmesini istediler. 

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2023, 21:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Her neyse
Her neyse - 9 ay Önce

İdil haber fitne yapma herkesin uslubu gayet güzel idi. bu fitne dilini kimden aldığınıda biliyoruz

Cemal Nas
Cemal Nas - 9 ay Önce

İdil'liler olarak sn milletvekilimize güveniyoruz.İnşAllah sonu hayır olur

SIRADAKİ HABER