Murat Ay ikinci kez Muradına erdi

Murat Ay Ak Parti Şırnak Milletvekili Aslan Tatar'a, İdil STK'lerine, halkına, esnafına teşekür ederek, fakültenin idil'de kalma sevincini halkla paylaştı.

Murat Ay ikinci kez Muradına erdi

Murat Başkan ikinci kez Muradına erdi
Ak Parti İlçe Başkanı Murat Ay İdil Ziraat Fakültesi İdil'de kalsın için başlatığı mücadelede mutlu sona ulaştı.

Fakültenin İdil'de kalması için İdil STK temsilcilerini, parti başkanlarını da yanlarına alarak yürütüğü mücadele kapsamında bugün ikinci kez 'Ziraat Fakültesi İdil' de kalacak 'sözünü, aldıktan sonra rahat bir nefes aldı.
Murat Ay Ak Parti ilçe Başkanı olduğu ay Ziraat Fakültesi taşınması gündeme gelmişti. Ay o gün fakültenin taşınmasına karşılık' istifasını 'ortaya koyarak engellemişti. Üniversitenin rektörü değişince Üniversitede Alkış dönemi başladı. Fakülte taşınma kararı sanatoda çıkınca İdil bir kez daha sarsıldı. Ak Parti İlçe Başkanı Murat Ay, STK temsilcileri, Siyasi parti başkanları, kanaat önderleri, Muhtarlar basın açıklaması yaparak kararı kabül etmeyeceklerini duyurdular. Durmadılar Fakülteme dokunma eylemini başlatarak kararlığını gösterdiler. Fakülte kapısında nöbet tutular gelen milletvekilleri, baro temsilcilerini, STK temsilcilerini kabul ederek, Fakültenin taşınmasına izin vermeyeceklerini söyledi. İdil Ay'ın etrafında kenetlendi, bugün gerçekleşen toplantıda Tatar'Ziraat Fakültesinin İdil'de kalacağını söyleyince Murat Ay, İdil'liler ikinci kez muradına erdi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2023, 00:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cemal Nas
Cemal Nas - 9 ay Önce

İdil Ziraat Fakültemiz ,Hepimize hayırlı olsun inşAllah

SIRADAKİ HABER