Tatar"Ziraat Fakültesi İdil'de kalacak, karar herkese hayırlı olsun"

Şırnak Milletvekilli Aslan Tatar İdil'de gerçekleştirdiği toplandı müjdeli haberi vererek son noktayı koydu. Tatar "Ziraat Fakültesi İdil'de kalacak demişsek, İdil de kalacaktır. Herkese hayırlı olsun dedi."

Tatar"Ziraat Fakültesi İdil'de kalacak, karar herkese hayırlı olsun"

Tatar "İdil Ziraat Fakültesi İdil'de kalıyor, hayırlı olsun." diyerek daha önce söz verdiğini sözün arkasında olduğunu söyledi. 
Şırnak Milletvekilli Aslan Tatar, Şırnak Valisi Cevdat Atay, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış ve Ziraat Fakültesi öğretim üyeleri, Kaymakam Belediye Başkan V. Refik Özsoy, belediye konferans salonunda İdil'lilere müjdeli haberi verdi. 

İdil'liler Şırnak Milletvekili Aslan Tatar'ı Şerafettin Elçi Havalimanında kalabalık kitleyle karşıladı. Tatar kalabalık araç konvoyu eşliğinde İdil Belediyesine geldi. Belediye girişinde İdillilerle fotoğraf çekti. Konferans salonunda başlayan toplantı yoğun ilgiden dolayı sayılı idilliler toplantı salonuna alındı. Toplantının moderatörlüğünü Şırnak Valisi Atay yaptı. İlk sözü Şırnak Milletvekili Aslan Tatar aldı. Tatar konuşmasında şu ifadeleri kullandı. "İdil Ziraat Fakültesi İdil'de kalacak. Bu sözümüzü daha ömce vermiştik. Sözümüzün arkasındayız. Fakültenin eksikleri ne ise, gidermek için gerekli çalışmalar yapılacaktır. İdil'liere hayırlı olsun." dedikten sonra toplantıya katılanlar alkışlarla cevap verdi.
Vali Cevdat Atay, Milletvekil, Rektör ve beraberindekler İdil Ziraat Fakültesini ziyaret etti. Vali daha sonra çarşı merkezinde esnafı ziyaret ederken sanat sokağında vatandaşla oturdu sohbet etti. Vali ziraat fakültesi yerleşkesini taşlarla temizleyeceklerini, alanda seralar kuracağını söyledi. Vali Atay ve beraberindekiler daha sonra idil'den ayrıldılar. 

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2023, 00:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER