13 yaşında Sinan Toptik korkunç bir cinayete kurban gitti

13 yaşında Sinan Toptik korkunç bir cinayete kurban gitti

 ilçe merkezine bağlı Özen Köyü-Xirabe Tuya nufüsüna kayıtlı 13 yaşında genç Almanya'da öldürüldü.

Almanyada yaşayan 13 yaşında Sinan Toptik korkunç bir cinayete kurban giderek hayatta veda etti. Sinan Toptik, ormanlık alana götürüldükten sonra 14 yaşındaki zanlı tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.

Almanya’da, Baden-Württemberg Eyaleti'nin Sinsheim kenti korkunç bir cinayetle çalkalandı. 12 yaşındaki bir Alman kızla arkadaşlık eden 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi Sinan Toptik, kendisinden bir yaş büyük başka bir çocuk tarafından ormanlık alanda bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısının Eren isimli Türk çocuk olduğu ve daha önce de yaralama suçuna karıştığı belirlendi.

Babası ölümünden dolayı tedavi görmüştü

Katil zanlısının babasının Türkiye'ye sınır dışı edildiği, orada intihar ettiği ve çocuğun da burada bir süre tedavi gördüğü belirtildi.

Olayın nedeninin kıskançlık olduğu, 12 yaşındaki kızın Sinan'ı tuzağa düşürerek katil çocuğa götürdüğü belirtiliyor. Sinan'ın amcası, yeğeninin bir kuzeni ve başka bir arkadaşıyla birlikte, kız arkadaşı ile buluşmak için 9 kilometre uzaklıktaki Eschelbach' Köyü'be gittiğini anlattı. Orada kızın, Sinan'ı yalnız gelmeye ikna ederek ormana götürdüğü iddia edildi.

Elinde kanlı bıçakla yakalandı

Ormanda ise katil bekliyordu. 14 yaşındaki katil zanlısı, elinde mutfak bıçağı ve üzerinde kan izleri ile yakalandı. Kasım 2020'de başka bir okul arkadaşını bıçaklayan katil zanlısı gözaltına alındı. Sinan için ise çok geçti ve ormandaki yol üzerinde kanlar içinde yatıyordu. Sinan’ın cenazesi Cuma günü bölgedeki Diyanet Camiinden kaldırıldı ve Müslüman mezarlığında toprağa verildi. Cezai yaşı tutmayan kız serbest bırakıldı ama katil zanlısı tutuklandı.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2021, 16:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
:(
:( - 3 yıl Önce

direk sınırdışı edilsin

SIRADAKİ HABER