Silahlı kavgada yaralanan 3 kişi hayatını kaybetti

Silahlı kavgada yaralanan 3 kişi hayatını kaybetti

Siirt’te bugün gündüz saatlerinde kent merkezinde meydana gelen kavgada yaralanan 2'si kardeş 3 kişi hastanede hayatını kaybetti.

Bugün öğlen saatlerinde Hükümet Caddesi’nde iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü.

Çıkan kavgada İdris Yılmaz adlı kişinin açtığı ateş sonucu Ömer Z., Sabahattin Z. ve Mustafa Z. yaralandı. Yaralılar, 112 sağlık ekipleri tarafından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

112 Acil Sağlık ekiplerince Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Olay yeri ve hastanede güvenlik önlemi alan polis ekipleri, olayla ilgili İdris Yılmaz’ı gözaltına aldı.

Bu arada 3 kişiyi silahla öldüren İdris Yılmaz’ın Türkiye Gazi ve şehit Aileleri Vakfı Siirt İl Şube Başkanı olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Katliam
Katliam - 3 yıl Önce

Kutuplaştırmanın , faşizmin kendini bu ülkenin sahibi sanıp, sırtını devlete dayayan mafyavari kişilerin başı boşluğunun açık göstergesi! Savunmasında zaten onlar teröristti deyip işten yakasını sıyıracak? Kesin cinayet silahı da devletin silahıdır?katledîlenlere rahmet dîlîyorum, Allah aîlelerîne sabir versîn! ÎnşAllah haklari sowenîzme ,mîlîtarîst zîhnîyete kurban gîtmez, ve o katîl en ağır cezayı alır...

anlamıyorum
anlamıyorum - 3 yıl Önce

yahu ben anlamıyorum derdiniz ne? ömür boyu vicdan azabı çekeceksin , nedir paylaşamadıgınız? Allah ıslah etsin ama güneydogu halkına akıl fikir versin herseyden önce

SIRADAKİ HABER