Okey oynamak yasak

Okey oynamak yasak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bakanlar Kurulu toplantısının ardından 'Yeni kontrollü normalleşme sürecini başlatıyoruz' diyerek duyurduğu yeni sürecin arından İçişleri Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık, kontrollü normalleşme süreci ile ilgili sıkça sorulan soruların cevaplarını yayınladı. Yüksek riskli olmayan illerde açılan kahvehanelerle ilgili bilgilendirme yapan İçişler Bakanlığı, oyunlarla ilgili de merak edilen sorulara yanıt verdi.

OYUN OYNAMAK YASAK

Bakanlık, yurt genelinde saat 07.00-19.00 arasında açık olabilecek kahvehaneler ve kıraathanelerle ilgili yaptığı bilgilendirmede şu ifadelere yer verdi:

"Düşük, orta ve yüksek risk grubunda bulunan illerdeki kahvehaneler, kıraathaneler, çay ve kır bahçeleri ile dernek lokallerinde salgınla mücadele tedbirleri çerçevesinde oyun (kağıt, okey vb.) oynanmasına müsaade edilmeyecektir. Çok yüksek risk grubunda bulunan illerde kahvehane, kıraathane gibi oyun oynanan iş yerleri, kapalı kalmaya devam edecektir."

HES KODU İLE GİRİŞ YAPILABİLECEK

Öte yandan girişte tüm müşterilerin HES kodu sorgulaması yapılacak ve her masada dezenfektan ve maske bulundurulması da zorunlu olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER