Altunkaya Ramazan ayı öncesi yardım paketleri dağıtmaya başladı

Altunkaya Ramazan ayı öncesi yardım paketleri dağıtmaya başladı


Altunkaya Şirketler Grubu, bu yılda Ramazan ayı öncesi yardım paketlerini dağıtmaya Başladı. Hayırsever Altunkaya Şirketler gurubu Nusaybin, İdil, Midyat başta olmak üzere Mardin, Batman, Şırnak, Gaziantep, Diyarbakır ve Mersin illeri ve ilçelerine ağırlıklı olarak 150 Bin Gıda kolisi dağıtacak.

Altunkaya Şirketler Grubu, Ramazan ayı öncesi 150 bin gıda kolisi hazırlayarak maddi durumu düşük ailelere ulaştıracak. Yardıma muhtaç aileler muhtarlar tarafından oluşturan listeler dikkate alınarak dağıtılıyor. Yardımlar muhtarlara ulaşdıktan sonra halk sahiplerine dağıtılmaya başlandığı ifade edildi. 
Altunkaya Şirketler Grubu, Sorumluluk Projeleri kapsamında ekonomi yardım muhtaç ailelere Ramazan ayı öncesi dağıttığı yardımları gelenek hale getirmesi ile dikkat çekiyor.

Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, daha önce de Gaziantep Valiliği öncülüğünde başlatılan ve tüm şehri kapsamına alan Gönül Seferberliği’ne önemli destekte bulunmuş, hayırsever iş insanı, gönül seferberliği kampanyası kapsamında içerisinde çeşitli ürünlerin yer aldığı 1000 koli gıda yardımında bulunmuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2023, 17:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER