Tatar, İdil olimpik havuz için bakanla görüştü

Tatar, İdil olimpik havuz için bakanla görüştü

Şırnak Ak Milletvekili Aslan Tatar, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı ziyaret ederek, spor alanında yapılan yatırımları, duran projeleri, İl ve İlçelerin spor tesisileri ihtiyaçları içeren bir dosya sundu. Tatar Bakanla gerçekleltirdiği görüşmeyi, talepleri sosyal medya hesabında paylaşarak şu ifadelere yer verdi. 

İl ve İlçelerimizden gelen talepleri görüşmek üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın BAK’ı makamında ziyaret ederek taleplerimizi ilettik.

İlçelerimizden gelen talepler;

İdil Gençlik Merkezi için ilçe merkezinde bulunan eski askerlik şubesinin bakım onarımları, Gençlik Merkezine dönüştürülmesi, İdil Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapım işinin bitirilmesi, 2 tane de kapalı tenis kortu, SİLOPİ kapalı Spor Salonumuz ve Yüzme Havuzumuzun bakım ve onarımdan geçilmesi, ikinci bir Gençlik Merkezinin yapılması BEYTÜŞEBAP İlçeye Stadyum yapılması ve köylerimize çocuk parklarının yapılması.CİZRE Mem ü Zin parkı içerisinde yer ayrılan 59.729 m² alan içerisinde yapılması planlanan

1 adet Butik Gençlik Merkezi
1 adet Çok Amaçlı Spor Salonu
1 adet Futbol Sahası
2 adet Voleybol/Basketbol Sahasına
2 adet Tenis Kortuna

Söz konusu taşınmazlar için ödenek sağlanması. GÜÇLÜKONAK
1 Adet Gençlik Merkezi yapılması
 BAŞVERİMLİ
-Gençlik Merkezi ve Olimpik Yüzme Havuzu işinin yapılması.
 KUMÇATI 
-Gençlik Merkezi Protokolünün revize edilmesiS ayın Bakanımıza göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür eder, görevlerinde başarılar dilerim.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2023, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER