Kaymakam'dan Öz İdil Spora maddi destek

Kaymakam'dan Öz İdil Spora maddi destek

İlçe Kaymakamı Belediye Başkanı V. Refik Özsoy, Öz İdil Spor'a playof maçı öncesi moral desteğini sağlayarak maddi yardımda bulundu. Kaymakam maç öncesi İdil esnafı, STK'a lar, Siyasi parti başkanları, Belediye başkanları ile bir araya gelerek Öz İdil Spora maddi destek vermelerini istedi. İdil Esnafı Öz İdil Spor'un Şampiyonluğu İdil'in futbol tarihinde bir ilk olduğunu ifade ederek maddi destek vereceklerini belirtiler.

İlçe Kaymakamı Refik Özsoy, İdil'in iki takımının Şırnak amatör liginde başarılı olduklarını ifade ederek şu açıklamada bulundu." İdil'i temsil eden iki takımda ligte başarılı bir şekilde ilçemizi temsil etmişlerdir. Öz idil Spor bu yarışta şampiyon olmuştur. Takımlarımızın arasında bir ayrım yapmıyoruz, her iki takımda ilçemizin takımıdır. Bu başarıda bize düşen Öz İdil Spor takımımızın yanında yer almaktır. Pazar günü oynanacak maça herkes davetlidir.Trübinde takımıza destek verelim. Takımı yanlız bırakmıyalım. Bu akşamda takımımıza maddi destek sağlayalım. Esnafımız, STK'alarımız, Belediye Başkanlarımız, Siyasi Parti Başknalarımız, takımıza gücünüz dahilinde parasal destek verelim." denildikten sonra sırayla yardım toplanmaya başlandı.

Kaymakam Özsoy başkanlığında organize edilen toplantıya İdil'iler ilgi gösterek katılım sağladılar. Öz İdil Spor'un ihtiyacı olan miktarın üzerinde para toplandı. Kaymakam verilen maddi destekten dolayı ilçe halkına ve toplanıtıya katılanlara teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2022, 12:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
1937
1937 - 2 yıl Önce

Bence toplanan paralar sahiplerine geri verilmelidir

SIRADAKİ HABER