İLÇE STADINDA NİHAYET MUTLU SON

İlçe stadın yapımı için 4 yıl verilen mücadelenin ardında mutlu sona ulaşıldı. İlçe stadın yapılacak alanda düzenlenen törenin ardında bugün iş makineleri ilk kepçeyi vurarak çalışmaya başladı.

İLÇE STADINDA NİHAYET MUTLU SON

BUGÜN DÜZENLENEN TÖRENİN ARDINDA 3000 KİŞİLİK İLÇE STADIN TEMELİ ATILDI

İDİL HABER- İlçe stadın yapımı için 4 yıl verilen mücadelenin ardında mutlu sona ulaşıldı. İlçe stadın yapılacak alanda düzenlenen törenin ardında bugün iş makineleri ilk kepçeyi vurarak çalışmaya başladı.

İlçe Stadın yapımı için bugün alanda düzenlenen törenin ardında, ihaleyi alan firmaya ait iş makineleri çalışmaya başladı. İlçe Kaymakamı ve Kayyum Belediye Başkanı Ersin Tepelli, törenden önce yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı.” İdilin gençlerine ve spora verdiğimiz önemden dolayı dört senedir ciddi bir şekilde ilçe stadın yapımı için gayret içerisindeydik. Bu süreçte, yanımızda yer alan İl Gençlik Spor Müdürlüğü, Şırnak Valiliği, İdil 1937 Spor Kulübü yöneticileri, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve Özelikle Eski Spor Bakanımız Osman Bak’ın  büyük desteğiyle mutlu sona ulaştık. Bugün bu mutluluğun temelini atarak idile önemli bir eser kazandırıyoruz. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.”dedi.

İlçe kaymakamın konuşması ardında düzenlenen törenden sonra alana iş makineleri alana girerek çalışmaya başladı. Temel atma törenine, ilçe kaymakamı Ersin Tepelli, İl Gençlik Spor Müdürlüğü Lokman Ekinci, Öz İdil Spor kulüp Başkanı Nezir Kaşbaş, İdil 1937 Spor kulübü yöneticilerinden Orhan Dolaşır, Yasin Avşin, İlçe gençlik spor müdürü, Mal Müdürü, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

İlçe stadın 3000 kişilik olacağı, türibinlerin üstü kapalı olacağı, 180 iş gününde bitirileceği, alanda sosyal tesislerin, otoparkın olacağı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2018, 13:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER