Mehmet Yarka'yı yüzlerce araç konvoyu karşıladı

Mehmet Yarka'yı yüzlerce araç konvoyu karşıladı

AK Parti Şırnak Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka oldu. Mehmet Yarka'yı yüzlerce araç havaalanında aldı, Şırnak'a kadar eşlik etti. Halka hitaben yapılan konuşmada seçimi kazanacaklarını iddia ettiler. 

Ak Parti’nin mevcut Belediye Başkanı Mehmet Yarka tekrar Şırnak Belediye Başkan adayı olmasıyla beraber,Ankara dönüşü Şırnak Havalimanında partililer tarafından yüzlerce araç ve meşalelerle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Şırnak Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı mevcut Belediye Başkanı Mehmet Yarka, kente dönüşünde Şerafettin Elçi Havalimanı'nda partililer tarafından davul zurna, meşaleler ve 'Şırnak seninle gurur duyuyor', 'Başkan Yarka' tezahüratlarıyla karşılandı.

Yaklaşık 100 araçlık konvoyla kente giriş yapan Yarka, Sanat Sokağı'nda düzenlenen aday tanıtım programına katıldı. Programa AK Parti Milletvekili Arslan Tatar, Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka, partinin İl Başkanı İbrahim Halil Erkan ve partililerle katıldı. Burada konuşan Yarka, kentte güzel işler yaptıklarını belirterek, 'Sizler Şırnak'a hizmet yapan adamı unutmuyorsunuz. Biz de, anket, teamül, sahadaki vatandaşlarımızın istekleri ve genel merkezimizin takdirleri ile yarım kalan işleri tamamlamak üzere devam kararı aldık. Cumhur İttifakı'nın bana verdiği göreve ihanet etmeden, tek amaç ve arzum sizlere hizmet aşkı ile bugüne getirdik. Şırnaklı hemşerilerim il, ilçe ve beldeleri ile her şeyin en güzeline layıktır ama bizler yıllardan beridir o şefkati görmedik. Hep böyle geçici hizmetler ile oyalandık ama AK Parti hizmet siyasetinin bir neferi olarak geldik, 'Bu iş böyle olmaz' dedik. Batıda ne varsa, Diyarbakır'da ne varsa, Konya'da ne varsa benim ilimde de olacak. Çünkü geleceğimiz olan bu gençliğin önünü bizler açacağız dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2024, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER