Kızılaydan Güzel bir çalışma daha

Kızılaydan Güzel bir çalışma daha

idil Kızılay Şubesinden güzel bir yardım çalışması daha...

Duyarlı bir vatandaş tarafından ilçe merkezine bağlı Uğrak Köyü Telzip Mezrasında tek başına yaşayan Vesile K. adlı şahsın yaşadığı ev koşulları Kızılay İdil Şubesine iletildikten sonra Kızılay Şubesi tarafından yardım seferberliği başlatıldı. 

İdil Kızılay'ın gönüllü ekipleri hemen köyde tek başına yaşayan Vesile K.yı ziyaret ederek öncelikle gıda paketi desteğinde bulundu. Evde yapılan incelemeden sonra tespit edilen pencere, kapı, perde ve halı ihtiyacı için yardım çağrısında bulunuldu. İdilli hayırseverler de Kızılay İdil Şubesi'nin bu yardım çağrısına destek verdi. Odaların ve banyonun kapısı olmayan, pencereleri kırık bu evde kışın yaşamaya çalışan yaşlı teyzemizin bu ihtiyaçları hemen giderilerek odalarına ve banyosuna kapılar takıldı, kırık pencereleri de değiştirildi. İki odasına yeni halı serilerek yaşam şartları iyileştirildi. Vesile teyzemiz de böylelikle bu kışta sıcak bir yuvaya kavuştu.

Üç yıldan fazladır ilçemizde çok güzel hizmetlere imza atan Kızılay İdil Şubesini ve destek veren bağışçıları tebrik ederiz. Özellikle bu yaşlı teyzemize verdikleri desteklerden dolayı ayrıca kendilerini tebrik ederiz. 

Bu vesileyle imkanları dahilinde  her geçen gün yardım ağını genişletmeye çalışan Kızılay İdil Şubesine ilçede ve ilçe dışında faaliyet yürüten İdilli zengin işadamlarımızın da nakdi ve ayni destekde bulunmaları tavsiye ediyoruz. Çalışmalarının şeffaf olması ve imkanları dahilinde ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırma çabalarına kendi sosyal medya hesaplarından paylaşımları ve ayrıca yakinen şahid olduğumuz için bu çağrıyı da kendimizde sorumluluk olarak hissediyoruz. 

Yardımda bulunmak  isteyenler için Kızılay İdil Şubesinin İBAN numarası aşağıdadır.

KIZILAY İDİL ŞUBESİ HESAP NO:
TR11 0001 0006 2900 0018 6875 87

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2024, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER