Kaymakam gençlerle bir araya geldi

Kaymakam gençlerle bir araya geldi

Kaymakam ve Belediye Başkan V.Refik Özsoy 15-21 Mayıs Gençlik Haftası dolaysıyla gençlerle bir araya geldi.

İlçe stadında Voleybol,Atletizm,Futbol dallarında antreman yapan gençlerle yapılan program kapsamında bir araya gelen Özsoy gençlerin taleplerini dinledikten sonra çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Kaymakam, devletin ilçeye önemli yatırımların yapıldığını belirterek, "Hem sportif hem de diğer alanlarda İdil'e büyük yatırımlar yapılıyor. Tüm bunlar siz gençlerin geleceği adına yapılıyor. Bu konuda emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bütün bakanlıklarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Barış Ağırgöütren 20-23 Mayıs'ta Şırnak'ta, Şırnak için bir ilk niteliğindeki "Cudi Cup Uluslararası Tenis Turnuvası"nın yapılacağını aktaran Emniyet Müdürü, bunun önemine değindi, kendisin turnuvaya katılacağını ifade etti.

İlçe Kaymakamı Belediye Başkan V: Refik Özsoy gençlere Kaymakamlığının görevi ne olduğunu gençlere sordu.Gençler cevap verdikten sonra. Kaymakam Kaymakın görevi ne olduğunu söyledikten sonra gençlerle sohbet sona erdi. Kaymakam birlikte fotoğraf çektikten sonra ilçe stadında ayrıldı.

İlçe kaymakı Belediye Başkan V. Refik Özsoy, İlçe Emniyet Müdürü Barış Ağır Götüren, Jandar Binbaşı Serkan, İlçe Milli Eğitim müdürü Yunus Babayiğit,  İlçe Gençlik Spor Müdürü Müjdat Bozkurt gençlerle bir araya geldiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER