İsmail Genç “Timur Çeşmesini yeniden İnşa edeceğiz”

​​​​​​​AK Parti İdil Belediye Başkan Adayı İsmail Genç, seçim irtibat bürosu açılışında İdille ilgili projelerini maddeler halinde açıkladı.

İsmail Genç “Timur Çeşmesini yeniden İnşa edeceğiz”

AK Parti İdil Belediye Başkan Adayı İsmail Genç, seçim irtibat bürosu açılışında İdille ilgili projelerini maddeler halinde açıkladı.

İsmail Genç “Timur Çeşmesini restore ederek İdilin tarihi geçmişine sahip çıkacağımızı ve daha idilde neler yapabileceklerimizi göstermek için ilk icraatımız olacak” diyen Genç, İdille ilgili projeleri maddeler halinde açıklarken şunları söyledi:” Timur Çeşmesini yeniden inşa ederek vatandaşlarımızın hizmetine açacağız, cadde ve sokakları yeniden asfaltlayarak ulaşım sıkıntısını sıfıra indirmeye çalışacağız, Küçük Organize sanayi sitesini bir an evel kurmak için Esnaf ve Sanatkârlar Odasına destek olacağız, Hayvancılığın gelişmesi için ilçe merkezinde beslenen hayvanları organize ederek, ilçenin dışında modern canlı hayvan pazarını kurarak bir ilki yaşatacağız, bu projemizle hayvancılık daha çok gelişecek ve aynı zaman da istihdam yaratmış olacağız. Gençlerimize yönelik Gençlik merkezleri, Spor kulüpleri kurarak gençlerimizin bu mekânlarda zaman geçireceği gibi kendilerini de geliştirerek profesyonel hayata geçmelerini sağlayacağız. Şehir içi ulaşımı sağlamak için alınacak şehir içi otobüsler, aktif hale getirerek vatandaşın hizmetine sunacağız.  Gölet suyunu tarım alanında kullanarak sulu tarım başlatacağız. Gölletin kenarında kurulan mesire alanına yapılacak yatırımla daha yaşanabilecek hale getireceğiz. “ diyen Genç hükümetin imkanlarını kullanarak idilde bir çok yenilik yapacaklarını ifade etti. İsmail Genç’in konuşması ardında  AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, Şırnak Milletvekilli Rizgin Birlik, İdil AK Parti Kadın kolları Başkanı Rabia Kaya birer konuşma yaptı. Açılış konuşmaları ardında kurdele kesimi yapıldı. Açılış töreninden sonra kemençe eşliğinde halay çekildi. Halaya İlçe Başkanı Mehmet Emin Bozkurt, Cizre Ak Parti ilçe Başkanı Cihan Güven, Sırt Köy Belde Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Balica bir çok partili halayda yer alarak oynadı. Halaydan sonra partililer yürüyüş halinde ilçe hükümet konağına geçerek ilçe Kaymakamı Zafer Sağ’la kısa bir görüşme yaptıktan sonra konvoy halinde Cizre’ye geçtiler.

Seçim irtibat Bürosu açılış törenine, Şırnak Ak Parti milletvekilli Rizgin Birlik, AK Parti İl Başkanı Halil İbrahim Erkan, Cizre İlçe Başkanı Cihan Güven, Sılopi İlçe Başkanı Fatih Bilen, partililer  birlikte vatandaşlar katıldı.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2019, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER