İdil Belediye Eş Başkanları Mazbatalarını aldı

Belediye Eş Başkanı Songül Erdem, Belediye meclis üyeleri birkaç kadın  yöresel elbiselerini giyerek mazbatasını almaları dikkat çekti. Mazbatalarını aldıktan sonra hükümet konağı dışında bekleyen vatandaşlarla bir araya gelerek zılgıtlar eşliğinde belediye doğru geçtiler. Belediye önünde basın açıklaması yaptıktan sonra belediye başkanlığı makamına geçtiler.

İdil Belediye Eş Başkanları Mazbatalarını aldı

İdil Belediye Eş Başkanları Mazbatalarını aldı

Yerel seçimde İdil Belediye Başkanlığı seçilen HDP Belediye Eş Başkanı Songül Erdem, Murat Şen, Belediye meclis üyeleri, İl Meclis üyeleri dün mazbatalarını alarak görevlerine resmen başladı.

Belediye Eş Başkanı Songül Erdem, Murat Şen, HDP İlçe Başkanı Niyazi Çevrim, Belediye Meclis üyeleri, Sırtköy Belediye meclis üyeleri, İl meclis üyeleri birlikte öğleden sonra kalabalık bir gurup mazbatalarını almak üzere ilçe seçim kuruluna geçtiler.  Seçim kurulu başkanı Necibe Özgül makamında mazbataları HDP Eş Başkanlarına ve meclis üyelerine verdi. Belediye Eş Başkanı Songül Erdem, Belediye meclis üyeleri birkaç kadın  yöresel elbiselerini giyerek mazbatasını almaları dikkat çekti. Mazbatalarını aldıktan sonra hükümet konağı dışında bekleyen vatandaşlarla bir araya gelerek zılgıtlar eşliğinde belediye doğru geçtiler. Belediye önünde basın açıklaması yaptıktan sonra belediye başkanlığı makamına geçtiler.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2019, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER