Yaşar Yukarı Mahallede Çiçek açar mı?

Yaşar Yukarı Mahallede Çiçek açar mı?

Yaşar Yukarı Mahallede Çiçek açarmı ?
Yaşar, doğma, büyüme İdil'li. İdil'in en haylaz çocuğuydu. Büyüyünce İdil'e hizmet  edenlerden oldu. İdil'in Sosyal, Siyaset, Ekonomik gelişmelerine en şahit olan insanlardan biridir. Binlerce insan İdil'den göç edip giderken, Yaşar İdil'den ayrılmayan nadir kişilerdendir. İdil'i çok sevdiğini söylüyor. 

 Yaşar, Yukarı Mahalle'de  bulunan baba evinden ayrılmadı, hala o evde oturuyor. Ev babamın emaneti, İdil'de benim yaşama ayak bastığım yer olduğu için ilk göz ağrım diyerek ayrılmayacağını ifade ediyor. İdil'de, Sosyal Medya'da fenomen oldu. Belirli günlerde yayın yaparak takipçileri ile bir araya geliyor.
Yaşar Çiçek, Yukarı Mahalle Muhtar Adayı olduğunu açıkladı. Yaptığı açıklamada, " Unutmak ölmek kadar acıysa, hatırlamak yaşatmak kadar güzeldir." ifadesiyle kendini tanımlayarak aday olduğunu açıklıyor. Halka çok büyük hizmetlerde bulunacağını söylüyor. İdil Haber olarak büyük hizmetlerin neler olacağını kendisine sorduk, Yaşar cevap vererek şu açıklamalarda bulundu." Eğitim ile ilgili Burs projem var. Üniversiteyi İdil'de kazanan her öğrenciye burs vereceğim. Yanlız mahallemde oturanlara değil, idilli çocuklara vereceğim. Yukarı Mahalle ilçenin kalbinde kalan bir mahallemiz. İlçenin gelişimine katkı sağlayacak bir yerleşkededir. Bu durumdan dolayı çocuk ve bayanların eğitimine önem verilmesini sağlamak için çalışmalar yürüteceğim. Okuma salonların açılmasını, Bayan destek evlerin açılmasını sağlamak için çaba sarf edeceğim. Mahalliler haftanın bir günü bir araya gelmesi için gün yapacağım. Bu günde tanışma, ikram, sohbet, geleneklerimizin yaşatılmasını sağlayacak etkinlikler düzenleyeceğim. Doğal gaz sonrası azaptan kurtarmak için mücadele edeceğim. Doğal gaz çukurları aylarca kalmayacak. Tandır ekmeği üretme yeri yapacağım, mahalleliler ekmeğini yapabileceklerini sağlayacağım. Taziye evi bitmesi için yardım kampanyası başlatacağım. Sosyal medya üzerinde Mahalle sayfasını açarak mahallenin etkileşmesini sağlayacağını belirten, Cumhuriyetçi Yaşar Çiçek arkasında bir aşireti olmadığından yakındığını dönemin sosyal yaşam dönemi olduğu bireylerin mutlu olacağı bir zamana ihtiyaç duyduğu için mahalliden oylarınızı projelere verilmesini isteyen Yaşar Çiçek Yukarı Mahalle Muhtar Adayı olduğunu, zaman değişim zamanı olduğunu belirtti. Yaşar'ın Yukarı mahallede projeleri hayat bulması için oylara ihtiyacı olduğu, çiçek açılması için evet demenizi bekliyor. 

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2024, 22:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER