Tatar Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu

Tatar Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu

Şırnaklı Başkan Diyarbakır’ın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oldu

31 Mart 2024’te yapılması planlanan yerel seçimlerde Zafer Parti’nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Şırnaklı Mahmut Tatar oldu. Tatar’ın kızı Beyza Tatar ise babasının yerine Şırnak Belediye Başkan Adayı oldu.

31 Mart 2024’te yapılması planlanan yerel seçimlerde daha önce Zafer Partisi Şırnak Belediye Başkanı olarak gösterilen Zafer Partisi Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölge başkanı Mahmut Tatar, Diyarbakır’dan aday gösterildi. Tatar’ın yerine kızı Beyza Tatar’da Şırnak Belediye Başkan adayı oldu.

Adaylığını sosyal medya hesabından paylaşan Mahmut Tatar şu ifadeleri kullandı; “Türkiye kamuoyuna; Zafer Partisi Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölge başkanı olarak, öncelikle Zafer Partisi Diyarbakır büyükşehir Belediye başkanı adayı olduğumu sizlere duyurmak isterim. Şunun altını bir kez daha çizmek isterim ki, bölgemizde bize bağlı olan Şırnak, Diyarbakır, Hakkari, Van, Bitlis, Muş, Bingöl, Siirt, Batman ve Mardin gibi illerimizin tamamında Zafer partisinin bayrağını ve yüce Türk bayrağını dalgalandırmaya yemin ettik. Tehdit nereden gelirse gelsin, gözümüzü budaktan esirgemeyeceğimizi, etnik bölücü unsurların çabalarının beyhude kalacağını, bölgede yaşayan halkımızı terörün karanlık dünyasından çıkarıp, huzur, refah ve kardeşlik ortamı içerisinde yaşatacağımızın sözünü bir kez daha vermek isterim. Ömrünü bölgede Türk milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin varlığına adamış bir ailenin mensubu olarak, bu anlamda hiçbir tehdide boyun eğmeyeceğimizi, halkımızın da bu konuda müsterih olmasını, yüce Türk milletinin huzurunda Türkiye kamuoyuna bir kez daha duyuruyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2024, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER