Kaymakam Sağ, şehit ve100 yaş üstü annelerin annelerin gününü kutladı

Sağ'ın  72 şehit annesi ile 100 yaşını aşan 1 anneyi kurum müdürleri program kapsamında ziyaret ederek takdim edilen hediyelerden sonra Anneler günlerini kutladı.

Kaymakam Sağ, şehit ve100 yaş üstü  annelerin annelerin gününü kutladı

Kaymakam Zafer Sağ, anneler günü kutlama kapsamında Şehit  ve 100 yaşını aşan annelere hediyeler göndererek anneler gününü kutladı.

İdil’de Anneler Günü kutlamaları kapsamında 72 şehit annesi ile 100 yaşını aşan 1 anneye hediye gönderildi.

İdil Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Zafer Sağ , Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, anne sevgisinin, şefkatinin ve merhametinin yerini hiçbir duygunun dolduramayacağını vurguladı.

Annenin, insan hayatındaki en değerli varlık olduğunun altını çizen Sağ, "Bütün hayatımız boyunca üzerimize titreyen annelerimize sadece Anneler Günü'nde değil, her gün sevgi, saygı ve şefkatimizi göstermeliyiz." ifadesini kullandı.

Ayrıca, Sağ'ın  72 şehit annesi ile 100 yaşını aşan 1 anneyi kurum müdürleri program kapsamında ziyaret ederek takdim edilen hediyelerden sonra Anneler günlerini kutladı.

Malmüdürü Abdurrahman Karaaslan program kapsamında Tepeköy’de ikamed eden 3 şehit ailesinin annlerini ziyaret ederek  ilçe kaymakamın selamını söyledikten sonra Anneler gününü kutlayarak hediyelerini takdim etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER