İlçenin altyapı sorunu ne zaman bitecek

İlçenin altyapı sorunu ne zaman bitecek


İdil ilçemizin Altyapı çalışması,ihalesini” Akmercan firmasının aldığı doğal gaz çalışması” ne zaman bitecek!Hangi sokağa girsek çukurlardan, tozdan geçemiyoruz.doğal gaz çalışması bitmeden yol çalışmasına başlanılmayacağını söyleniyor.Hastane Emniyet arasında kalan  Merkez yukarı mahalle doğal gaz çalışmasına ne zaman başlanacak.dört yıldır bekliyoruz.kışın çamurdan,yazın tozdan dışarı çıkamıyoruz.İdil bunu hak etmiyor.çok üzülüyoruz, elimizden sadece yetkililere duyurmak geliyor.

Düşünüyoruz acaba bu talepler şikayetler siyaset kurumlarına hiç gitmiyor mu ? seçmenlerinden bu sorunların çözümü için hiç öneri talep gitmiyor mu ? Yetkileri ellerinde bulunduranlar, vekiller bu konuda acaba ne düşünüyor? Neden çözüm için bir girişim yapmıyorlar ? O koltuklar hizmet için size teslim edilmedi mi ? O yetki sizi seçen vatandaşa hizmet götürmek için verilmedi mi?
O koltuklar bugün var yarın yok, lütfen rica ediyoruz bu sorunların çözümünde artık biraz sorumluluk üstlenin. Gelecekte torunlarınıza anlatacağınız güzel anılarınız olsun, halkın ne kadar da duyarlı bir siyasetçiydi dedirterek fark yaratın yine aranan kişiler olun, gönüllere biraz hitap edin, sizi kurtaracak olan, sizi ihya edecek olan etken budur.

Mehmet Yalçın

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER