İlçe Emniyet Müdürü İzzet Güner'e veda yemeği

imkânsızları ve zorlukları sizlerle birlikte aştık. Hep beraber güçlü olduk. Bana inanıp güvendiğiniz ve destek olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Hepiniz hakkınızı helal ediniz. Allah'a emanet olun" dedi.

İlçe Emniyet Müdürü İzzet Güner'e veda yemeği

idil den Cizreye tayin olan İlçe Emniyet Müdürü İzzet Güner için veda yemeği düzenledi.

İdil Öğretmen evinde düzenlenen veda yemeğinde konuşan idil Kaymakamı Ve Belediye Başkan Vekili Zafer Sağ , İlçe Emniyet Müdürü İzzet  Güner'e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi. Bazı vedaların zor olduğunu hatırlatarak yaklaşık 2 yıl ilçeye hizmet eden İzzet Güner'e Hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Veda yemeğinde son olarak konuşan İlçe Emniyet Müdürü İzzet Güner, konuşmakta zorlanırken 2 yıllık görev süresi boyunca kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Müdür Güner, konuşmasında, "27 yıllık memuriyet hayatımda çok veda konuşması yaptım. İnanın en zor konuşmamı bu akşam yapıyorum. 2 yıl görev yaptığım İdil’de  birlikte çalışma fırsatı bulduğum Kaymakam Ve Belediye Başkanım Zafer Sağa, Cumhuriyet Başsavcımız Rıdvan Avcı’ya, İlçe Jandarma Komutanımız Serkan Engin’e Belediye Başkanlarıma, ilçemiz kurum amirlerine, STK temsilcilerine, idil halkına ve beni her zaman destekleyen kıymetli dostlarıma teşekkür ediyorum.  2 yıllık idil  yolculuğumda omuz omuza benimle birlikte görev yapan tüm personelime de ayrıca teşekkür ediyorum. İdil’de  hiç unutamayacağım bir yolculuk yaptım. Sizlerle var oldum, imkânsızları ve zorlukları sizlerle birlikte aştık. Hep beraber güçlü olduk. Bana inanıp güvendiğiniz ve destek olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Hepiniz hakkınızı helal ediniz. Allah'a emanet olun" dedi.


Yemeğin ardından Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili  Zafer Sağ,  Emniyet Müdürü İzzet Güner'e günün anısına plaket takdim edildi.
Veda yemeğine Kaymakam Ve Belediye Başkan Vekili Zafer Sağ İdil Cumhuriyet Baş Savcısı Rıdvan Avcı,  Hakimler, ilçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Engin, AK Parti idil İlçe Başkanı Murat AY, Milliyetçi Hareket Partisi idil İlçe Başkanı Abdullah Dalmış, bazı STK temsilcileri ve İlçe Emniyet Müdürlüğü birim amirleri ve personeli katıldı.

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2020, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER