Nurhan Avukat Mazbatasını aldı

Genç Avukatın Babası Ziraat Odası Başkanı Ahmet Yağan  ise "Tabiki çok mutlu ve gururluyuz. Kızımızı çok şükür okuttuk ve mezun ettik. Stajını tamamladı daha ne isteyebilirim ki.” Dedi.

Nurhan Avukat Mazbatasını aldı

Nurhan Yağan Avukatlık mesleğine başladı. Stajyerlik dönemini Avukat Kadri Akgünün yanında  başarı ile tamamlayan  Avukat Nurhan Yağan, avukatlık mazbatasını Şırnak Baro Başkanı Nuşirevan Elçi’nin elinden aldı.

Hamaloğlu cafede düzenlenen törene Baro Başkanı Nuşirevan Elçi, Avukatlar, STK temsilcileri, davetliler, Nurhan Yağanın ailesi katıldı. Şırnak Baro Başkanı Nurşivan Elçi mazbata töreninde yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı. "Gördüğü avukatlık stajını başarılı bir şekilde tamamlayan Nurhan Yağan’a avukatlık mazbatasını vermenin mutluluğunu yaşıyorum. Şırnak Barosu hukuku ve adaleti temsil ettiği için çok daha ayrıcalıklı bir yerdedir. Bu ayrıcalıklı yerin bize yüklediği sorumluluklar da vardır. Şırnak Barosu insan haklarına, hukukun üstünlüğüne büyük önem verdiği için çok ayrı yere sahiptir. Bu sorumluluk ve bilinçaltında aramıza yeni katılan meslektaşımızın ileride baromuza büyük katkılar yapacağına inanıyor, bu bağlamda Yağan’a  yeni mesleğinde başarılarının devamını diliyorum" dedi. Nurhan Yağan Avukatlık mazbatasını Şırnak Barosu Başkanı Nurşivanın elinde alırken, Avukatlık cübesini Avukat Kadri Akgün giydirdi. Genç Avukatın Babası Ziraat Odası Başkanı Ahmet Yağan  ise "Tabiki çok mutlu ve gururluyuz. Kızımızı çok şükür okuttuk ve mezun ettik. Stajını tamamladı daha ne isteyebilirim ki.” Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER