Halkla İç İçe bir Emniyet Müdürü

vatandaşların sorunlarına olan ilgisiyle ve asayiş alanında yaptığı başarılı operasyonlarla dikkat çekiyor.

Halkla İç İçe bir Emniyet Müdürü

Halkla İç içe bir Emniyet Müdürü

İlçe Emniyet Müdürü İzzet Güner, İdil’e tayin olduğundan bu yana yaptığı uygulamalarla, vatandaşların sorunlarına olan ilgisiyle ve asayiş alanında yaptığı başarılı operasyonlarla dikkat çekiyor.

İlçe Emniyet Müdürü İzzet Güneri, İdil’de emniyet teşkilatının başına geçer geçmez yaptığı başarılı işlerle dikkatleri üzerine çekerek kısa sürede halkın sempatisini kazandı. Asayiş operasyonlarda büyük başarı sağladı. İlçe merkezinde trend yapan hırsızlık olaylarına, piyasaya sahte altın ve para süren şebekelere,  uyuşturucu satanlara yönelik düzenlenen operasyonlarda alınan başarılı sonuçlar neticesinde ilçede huzurlu bir ortam sağlayarak halkın taktirini aldı. Emniyet Müdürü Güneri fırsat buldukça vatandaşların arasına karışarak, çarşı esnafını ziyaret ediyor. Yaşlılarla oturup çaylarını içiyor, sohbet edip dertlerini dinliyor, dertlerine çözüm arıyor. İlçe merkezinde STK’lerin düzenlemiş olduğu etkinliklere, vatandaşların taziyelerine katılarak halkla güçlü bir iletişim kuran Güneri vatandaşla emniyet teşkilatın kaynaşmasını sağladı. Emniyet Müdürünün, Mülki amirle olan  uyumlu ilişkileri, diğer kurumlarla yürüttüğü koordinasyonlu çalışmalar sayesinde ilçede huzurlu bir ortamın sağlandığı gibi, bürokrasi işlerinde de çok uyumlu bir ilişkinin sağlanmasına neden olduğu kaydedildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
FEHMİ GÜNER
FEHMİ GÜNER - 5 yıl Önce

SELAMÜNALEYKÜM CANIM OĞLUM HABERİ OKUDUM ÇOK DUYGULANDIM RABBİM BAŞARILARINI ARTTIRSIN,GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN

SIRADAKİ HABER