Evde bayrak bulamayınca polis Amcalardan istedi

Balon istediklerini söylediler. Bizde çocukları sevindirmek için harekete geçtik, verilen adrese ulaşarak çocuklara balon ve Bayrak bıraktık.”dedi.    

Evde bayrak bulamayınca polis Amcalardan  istedi

Turgut Özal Mahallesinde emniyeti arayarak bayrak isteyen çocukların  arzusunu polis amcaları yerine getirdi. Polis ekipleri evine giderek çocuklara balon ve Türk bayrağı hediye etti.

İlçe Merkezi Turgut Özal Mahallesinde  ikamet eden çocuklar, 23 Nisan çocuk bayramını evde kutlamak istediklerinde bayrak ve balonları olmayınca , korana virüs tedbirleri kapsamında dışarı çıkmaları yasak olunca çareyi 155 aramakta bularak polis amcalarından yardım istediler. 155'i arayarak haber merkezindeki polis ağabeylerinden  23 Nisan Bayramını kutlamak istiyoruz bayrağımız yok deyince,  İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç önleme ve soruşturma büro amirliğinden komiser yardımcısı Ramiz Denizoğlu harekete geçerek çocuklara Bayrak ve Balonların ulaşmasını sağladı. Komiser yardımcısı Ramiz Denizoğlu, “Vatandaş bizi arayarak 23 Nisan Çocuk bayramını, çocuklar kutlamak istediklerini ama bayrak ve Balonları olmadığı için çocukların üzgün olduğunu ifade ettiler, bizden bayrak ve Balon istediklerini söylediler. Bizde çocukları sevindirmek için harekete geçtik, verilen adrese ulaşarak çocuklara balon ve Bayrak hediye ettik.”dedi.    

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2020, 00:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER