Cizre’de sağlık çalışanının darp edilmesine tepki

Cizre Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi Acil Servisinde görevli sağlık çalışanının darp edilmesine hastanenin sağlık çalışanlarınca tepki gösterildi.

Cizre’de sağlık çalışanının darp edilmesine tepki

Cizre Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde görevli hemşire R.C, hastaneye getirilen bir hastaya burundan tampon yaptığı esnada hasta yakınlarının 'Hastamızın canını acıtıyorsun' denilerek ile darp edildi. Yüzüne aldığı darbelerle kaşı açılan ve yüzü moraran sağlık çalışanı meslektaşları tarafından tedavi edildi.

Yaşanan olayın ardından açıklama yapan Sağlık-Sen Şırnak Şubesi Başkanı Gıyasettin Ucaş, "Bugün Cizre Devlet Hastanesi'nde acil nöbetçi hemşiresi R.C. görevi esnasında hasta yakınları tarafında şiddet uygulanarak darp edilmiştir. Sağlık çalışanlarımızın Covid-19 dolayısıyla her gün vefat haberini aldığımız bu günlerde neredeyse her gün bir sağlık çalışanına şiddet haberi karşımıza çıkıyor veya duyuyoruz. Bu tatsız durum sağlık çalışanlarımızın psikolojilerini olumsuz etkiliyor iş motivasyonunu düşürüyor." dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vedia togan
Vedia togan - 3 yıl Önce

Hastahaneye gelen hastalar yalniz içeri alinsin
Hasta yakinlari içeri alinmasin
Covid 19 nedeniyle avrupada hastadan başka hiç bir yakinin hastahaneye almiyorlar

Şiddet iyi bir şey değil ama;
Şiddet iyi bir şey değil ama; - 3 yıl Önce

Sağlık çalışanları Çok egoist, aşırı kibirli Olmalarından dolayı insanları kışkırtıyorlar!! Üslupları şiddeti teşvik ediyor? Ben şahsen yaşadım arkadaşım kaza geçirmişti acile gittik ben de onunla birlikte odaya girmeye çalıştım’ ordaki görevli hemşire çıkkkk dışarı çık çıkkkk, diye salakça bir tepki gösterdi, halbuki bana çıkabilir misiniz, çıkar mısın vs deseydi daha hoş olurdu! Tabi genele indirgememek lazım, çok efendi çalışanlar da var, ama malesef çoğu kibirli Sanki küçük dağları onlar yaratmış

SIRADAKİ HABER