Yakup hemşerimizi tatilde kaybettik

Almanya'da yaşayan hemşerimiz Yakup Tutuş Kuşadası

Yakup hemşerimizi tatilde kaybettik

Yakup Tutuş Kuşadasında tatilde bulunduğu sırada hayatını kaybetti.

İdil'li hemşehrimiz, Almanya'da yaşayan Eski Belediye Başkanı Şükrü Tutuş ve Seliba Tutuş'un amcaoğuları Yakup Tutuş Kuşadasında tatilde bulunduğu sırada kendi yazlığında ölü bulunmuştu. Yürütülen yasal işlemlerin ardında Tutuş' un cenazesi Almanya'da götürüldüğü ifade edildi. Yakup'un cenazesi yarın Homburg şehrinde Süryani Kilisesinde düzenlenecek cenaze törenin ardında toprağa verileceği belirtildi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2023, 22:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şükrü kakur
Şükrü kakur - 9 ay Önce

Allah rahmet etsin bütün tutuş ailesine baş sağlığı diliyorum mekanı cennet olsun . Bir düzeltme yapmak isiyorum Yakup kuşadasındaki evinde ölü bulundu yani sizin yazdığınız gibi otelde değil

Gebro Petrus
Gebro Petrus - 9 ay Önce

Bütün Ailesine başsağlığı dilerim.
Mekanı cennet olsun.

Musa.  Bekiş.
Musa. Bekiş. - 9 ay Önce

Deyerli. mühterem. kardaşımız. Yakup. tutuş. Allah’ın. rahmetine. kavuştuğu. aramızda. büyük. üzüntü. yaratı. Allah. rahmet. eylesin. mekani. cenet. etsin. Saygilar. Musa. Bekiş. Almanya. Badvilbel.

Ilyas Oylu
Ilyas Oylu - 8 ay Önce

Bu fani Dünya’dan ebedi hayata Allah’in rahmetine kavuşan kardesimiz Yakup Tutuşu Allah rahmet eylesin der, mekanı Rab huzurunda olsun ve Nur içinde yatsın diyorum. Bütün Tutuş Ailesine, akraba ve dostlarına ve tüm Hazaklılara baş sağlığı diliyorum.

SIRADAKİ HABER