Öğretmenlerden 8 Mart Dünya Kadınlar günü konseri

Öğretmenlerden 8 Mart Dünya Kadınlar günü konseri

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği konsere İdil'iler yoğun ilgi gösterdi.Milli Eğitim Müzik öğretmenleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla konser verdi. Konserde birbirinden güzel türküler seslendiren öğretmenlere eşlik eden bayanlar doyasıya eğlendiler.

Müzik Öğrettmenleri 8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle, Belediye konferans salonunda konser verdi. Konsere bayanlar, İlçe Kaymakamı Belediye Başkan V. Refik Özsoy, İlçe Emniyet Müdürü Ali Pehlivan, İlçe Jandarma komutanı, AK Parti İlçe Başkanı Murat Ay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Babayiğit, bayan öğretmenler katıldı.

İdil Belediyesi  konferans salonunda Şef Altan Bekar yönetiminde verilen konserde, şarkı ve türküler seslendiren öğretmenler, salondakilere keyifli dakikalar yaşattı.Şarkılara zaman zaman eşlik eden müzikseverler, konser sonunda  öğretmenleri  uzun süre alkışladılar. Öğretmenler tek sahne alarak birbirinden güzel türküler seslendirdiler. Mustafa, Altan hoca konser sonuna doğru sahne alarak seslendirdiği türkü ile seyircilere keyifli dakikalar yaşattı.

Konser bitiminden sonra etkinliğe katılan bayanlar bu tür etkinliklerin yapılmasının önemine değinirken şu ifadeleri kullandı." Konsere bayanlar ağırlıklı bir şekilde katıldı. Yanlız öğretmenler değil idil'li bayanlar, genç kızlarda konseri takip ettiler. Söylenen türkülere eşlik ederek keyifli dakikalar geçirdiler. Durum şunu gösteriyorki gençler bu tür etkinlikleri istiyor. Mutlaka ayda bir konserler verilsin. İnsanlar bir araya gelsinler, eğlensinler, müzik dinlesinler. Bizim elimizde müzik öğretmenleri görülüyor. Öğretmenlerimiz müzik konusunda başarılıdırlar. Bir çok kafede canlı müzik yaptıkları belirtildi. Bu da güzel bir iş. Yani müzik işini biliyorlar. Bu da önemli bir değer bence belediye bu durum değerlendirsin. Ayda bir konser versinler. Biz idililer de izlemeye gelelim. Halk için güzel bir etkinlik olur. Akşam bayağı kalabalıktı, vatandaşın çoğu ayakta konseri izledi. Bu ilgiyi görmek lazım bence değerlendirmek gerek.Bu da ilçe halkı için önemli bir etkinlik olur. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne etkinlikten dolayı teşekkür ediyoruz."

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2022, 17:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER