Kaymakam Zafer Sağ 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutladı

Fatma SAĞ Hanımefendi ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan kadın personel ile kadın vatandaşlarımızın gününü tebrik ettik.

Kaymakam Zafer Sağ 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutladı

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Zafer SAĞ, Eşi Fatma SAĞ Hanımefendi ile Birlikte “Dünya Kadınlar Günü” Kutlama Programına Katıldı

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Zafer SAĞ, eşi Fatma SAĞ Hanımefendi ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan kadın personel ile kadın vatandaşlarımızın gününü tebrik ettik.

Kaymakam Zafer SAĞ eşi Fatma SAĞ Hanımefendi ile birlikte ilk önce İdil Çok Amaçlı Toplum Merkezinde (ÇATOM) ve sonrasında Aile Destek Merkezinde (ADEM) bulunan usta öğretici ve kursiyerleri ziyaret ederek Kadınlar Gününü tebrik etti ve kendilerine karanfil verdiler. Ziyaret esnasında Çatom sorumlusu Tuğba ÖZMEN tarafından günün anlamına binaen Fatma SAĞ Hanımefendiye bir buket çiçek takdim edildi. Ziyarette ayrıca kursiyerlerle sohbet eden Kaymakamımız ve eşi Fatma SAĞ Hanımefendi bayanların el emeği göz nuru el sanatlarını incelediler. Burdaki ziyaretin ardından Hükümet Konağı ve Adliye binasındaki tüm birimleri tek tek ziyaret ederek personelin ve kurumlarda çeşitli işlemlerini yapmak üzere gelen kadın vatandaşlarımızın da Kadınlar Gününü tebrik eden Kaymakamımız ve eşi Fatma SAĞ Hanımefendi çalışanlara iyi dilek ve temennilerden sonra Kadınlar Günü özel olarak düzenlenen etkinlik programı sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER