İdil'de korkunç olay ! Cinnet geçiren baba 3 çocuğunu ve eşini öldürdü

İdil'de korkunç olay ! Cinnet geçiren baba 3 çocuğunu ve eşini öldürdü

İlçe merkezi Yeni Mahallede ikamet eden H.K  gece 01.30 sıralarında 3 çocuğunu ve eşini öldürdükten sonra kendiside güvenlik kuvetlerine teslim oldu.

Olay İlçe Merkezi Yeni Mahalle de bulunan eski Belediye binasının arksaındaki küme evlerinin Botaş Caddesi'nde 01.30 sıralarında meydana geldi.. İddaya göre olay, Cinnet geçiren Baba Hasan Karaaslan, çocukları evde uyudukları sırada kızları Derya(17), Melek(16) ve Şerife Karaaslan'ı(13) pompalı tüfekle yataklarında uyudukları sırada başlarından vurarak öldürdükten sonra dışarıya kaçmaya çalışan eşi Leyla'da kapının eşiğinde başından vurarak öldürdü. Hasan Karaaslan, daha sonra silahıyla birlikte polise giderek eşini ve çocuklarını öldürdüğünü bildirdi . Hasan Karaaslan, gözaltına alınırken olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, 4 kişinin cansız bedenleriyle karşılaştı. Kafalarına isabet eden mermilerle yaşamlarını yitirdikleri belirlenen anne ve 3 kızının cansız bedenleri İdil Devlet Hastanesine kaldırıldı hastanede yapılan ilk incelemenin ardında otopsi işlemleri için Şırnak Devlet Hastanesi'ne gönderildi.Olayın ilçe'de duyulması üzerine evin önünde kısa süre'de kalabalık oluştu.Karaaslan ailesinin 6 çocuğu olduğu diğer 3 çocuğun'da batı ilerinde çalıştığı için olay gecesi evde olmadığı ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2022, 09:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
doğru söz
doğru söz - 2 yıl Önce

yok böyle bir acı Allah sabırlar versin suçsuz günahsız bu çocuklar çok yazık nalet olsun şeytana

doğru söz
doğru söz - 2 yıl Önce

bu olayda çok soru var madem şizofren silah nasıl alındı ruhsat lı ise nasıl sağlık raporu aldı silahı kim verdi bildiğim böylelerine silah verilmez hem diyorlar hastanede yatmış ee o zaman silah ondan alınmalıydı değilmi ahhh vvvaaah ediyoruz ciğerimiz yanıyor yinede ihmal edilmiş bir olay hepimiz sorumluyuz

SIRADAKİ HABER