Eşini ve üç kızını öldüren zanlı Hasan Karaaslan tutuklandı

Eşini ve üç kızını öldüren zanlı Hasan Karaaslan tutuklandı

İlçe merkezi Yeni Mahallede gece saat 01.30 sıralarında eşi Leyla ile kızları Derya (17), Melek (16) ve Şerife Karaaslan’ı öldüren baba Hasan Karaaslan, emniyet güçlerine teslim olduktan sonra sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. Tutuklanan Karaaslan Cezaevine sevk edildi.

Hasan Karaaslan'ın ilk ifadesi ortaya çıktı. Karaaslan ifadesinde, "Sesler duydum. Beni öldüreceklerini düşündüm. Ben de sıktım. Eşim diğer odaya kaçtı. Onu da diğer odada vurdum" dediği öğrenildi.

Cenazeler Telela Köyünde defin edildi

Şırnak Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cenazeler, otopsi işlemlerinin tamamlanması ardında aileye teslim edildi. Cenazeler kalabalık araç konvoy eşliğinde Telala köyüne getirildi. Telala köyünde düzenlenen cenaze törenin ardında Leyla kızları ile birlikte yan yana yapılan mezarlarda toprağa verildi. Cenaze törenine kalabalık vatandaş kitlesi kayıldı. Şırnak Vali yardımcısı, İdil Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Refik Özsoy, Cizre Kaymakamı, Belediye Başkanları,STK Temsilcileri,Siyasi parti başkanlarında aralarında olduğu kalabalık bir kitle katıldı. Cenazeler gün batımında toprağa verildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2022, 11:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Muhammed Acar
Muhammed Acar - 2 yıl Önce

VAllahi adamın komşuları yalan beyanda bulunmuşlar ben kendisini tanıyorum. Hiç sakın birisi değildi. En ufak olaydan kavga çıkaracak birisiydi. Kendisine şaka bile yapılmaya cesaret edilemiyordu. Sinirli birisiydi. En ufak olaydan tartışma çıkarıyordu. Ses duyma gibi bir durumuda kendisinde görmemişim. Ama ses duymaya yalandır diyemem. Emniyet, savcılık hatta Cumhurbaşkanından ricamdır beni tanık yapsınlar ip adresim bellidir. Ben onun tüm oyununu ortaya çıkarırım.

rıdvan dilim
rıdvan dilim - 2 yıl Önce

İdil

SIRADAKİ HABER