Halk Eğitimden yıl sonu sergisi

Halk Eğitimden yıl sonu sergisi

İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bir yıl boyunca Sanat Kültür ve Spor dallarında açılan kurslarda öğrencilerin yapmış olduğu çalışmalardan oluşan eserlerden yıl sonu sergisi açılırken spor kurslarına katılan öğrenciler sergi açılışından önce kısa bir gösteri sundular.

Halk Eğitim Müdürlüğü Kültür ve sanat alanında Resim ve Fotoğrafcılık kursuna katılan öğrencilerin bir yıl boyunca yaptığı çalışmalardan oluşan Resim ve Fotoğrafçılık Sergisi, Bayanların Tığ örücülüğü, Dikiş kursu, Ahşam Boyama, Amogrami, Tel Kırma, trikotaj, Filografi, Giyim ve Moda ürünlerden oluşan sergilerini Halk Eğitim Merkezinin Konferans salonunda açtılar. Sergi açılışından önce Spor dallarında açılan kurslara katılan sporcular kısa bir gösteri yaptılar. Bir sezon boyunca Futbol, Voleybol, Kick Boks, Basketbol, okçuluk kursuna katılan sporcular ok attılar. İlçe Kaymakamı Refik Özsoy ok atarak sporcularla sevincini paylaştı. Spor gösterisinden sonra sergi açılışı gerçekleştirildi.

Folklor gösterisinden sonra sergi açılışını gerçekleştiren ve önce Resim sergisini gezen ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Refik Özsoy protokol üyeleri ile birlikte serginin tamamını gezdikten sonra yaptığı açıklamada çalışmaları beğendiğini ifade etti.

Halk Eğitim Müdürü Salih Baran açmış oldukları yıl sonu sergisi ile ilgili şu ifadeleri kullandı."Halk Eğitim Müdürlüğü olarak İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü, Spor Kulüpleri ve diğer kurumlarla Koordinasyon halindeyiz. İlçemizin lokomotifi olduğumuzun farkındayız. Spor ve sanat alanında çok yetenekli gençlerimiz var. Bu yeteneklerin farkında olarak onlarca kurs açıyoruz. Kurslarımız yoğun ilgi görüyor. Bugün yıl boyunca kursiyerlerimizin yaptığı çalışmalardan sergimizi açtık. Arkadaşlar çok güzel ürünler çıkartırlar kendilerini tebrik ediyorum. " dedi

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2021, 08:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER