Bir Kızımız daha yemin ederek Avukatlık mesleğine başladı

Bir Kızımız daha yemin ederek Avukatlık mesleğine başladı

Stajını İdil'de başarı ile tamamlayarak Ruhsatını almaya hak kazanan Avukat  Mihriban Baykal yemin içerek Avukatlık mesleğine başladı.

Avukat Mihriban Baykal, Gönül Cafe'de düzenlenen  mazbata töreninde, Cubesini Avukat Kadri Akgün, Mazbatasını ağabeyi Ümran Baykal'ın elinden aldıktan sonra yemin  içerek avukatlık mesleğine başladı. Şırnak Baro Başkanı Rojhat Dilsiz, Avukat Mihriban Baykal'ın staj sürecinde emek veren avukata, eğitim sürecinde  katkı ve emeklerinde dolayı ailesine teşekkür ettikten sonra cüpesini giydirmesi için Avukat Kadri Akgün'ü, Mazbatasını vermek üzere Banka'da memur olan ağabeyi Ümran Baykal'ı davet etti. Avukat hanıma  Cupesini Avukat Kadri Akgün giydirdi, Mazbatasını Ağabeyi Ümran Baykal verdi.Takdim töreninden sonra Mihriban, ailesi ile avukat arkadaşları ile birlikte fotoğraf çekti.

Kimdir ?

Avukat Mibriban Baykal Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Stajını Avukat Kadri Akgün'ün yanında tamamladı. Baykal, İdil doğumlu, mesleğine İdil'de başlayacak, ofisi İkiz lokantasının karşısıda bulunan binada olduğu ifade edildi. Gönül Cafede düzenlen Mazbata törenine; Şırnak Baro Başkanı Avukat Rojhat Dilsiz, İdil'li avukatlar ve davetli avukat arakadaşları katıldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2022, 23:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER