Ayakkabı boyatma fiyatı ne kadar oldu

Ayakkabı boyatma fiyatı ne kadar oldu

Ayakkabı boyama fiyatı eflasyonda değer alarak fiyat alarak artması dikkatlerden kaçmadı. 
Diyarbakır’da ayakkabı boyamak lüks oldu
ayakkabı boyamaya da zam geldi. Diyarbakır’da bir ayakkabı boyamanın fiyatı ne kadar oldu? İşte fiyatı…

Diyarbakır’da ayakkabı boyamaya da zam geldi. Diyarbakır’da bir ayakkabı boyamanın fiyatı ne kadar oldu? İşte fiyatı.. 

Tüm sektörleri etkileyen ekonomik sıkıntılar özellikle temel ihtiyaç olan gıda sektörünü daha fazla olumsuz etkiliyor. Diyarbakır’da ayakkabı boyamaya da zam geldi. Bir ayakkabı boyamanın maliyeti ne kadar oldu?

HER ÜRÜNE NEREDEYSE HER HAFTA ZAM GELİYOR
Diyarbakır’da zamlar aldı başını gidiyor. Asgari ücrette zam geldikten sonra her ürüne aralıksız her hafta zam geliyor. Diyarbakır’ın en işlek caddelerinden biri olan Sur İlçesindeki Gazi Caddesi’nde ayakkabı boyamanın fiyatı 20 lira oldu. Boyacılar ise gelen zamların bizim elimizde olmadığını hayat pahalılığı yüzünden zam yapmak zorunda kaldıklarını belirttiler.

YIRTILDI ÇÖPE AT DEVRİ BİTTİ
Mücadele gazetemize konuşan bir boyacı esnafı; “Her hafta zam geliyor bizde alım gücümüze göre zam yapmak zorunda kalıyoruz. Boya ürünlerine zam geliyor bizde zam yapmak zorundayız. Yoksa geçinemeyiz. Sadece boya değil ev kirası olsun gıda fiyatları olsun her şeye her hafta zam geliyor. Artık eskisi gibi yırtıldı mı çöpe at devri bitti. Çoğu kişi artık yırtılan ayakkabısını atmak yerine tamir ediyor. Onlarda haklı bin liranın altında ayakkabı neredeyse kalmadı. Sonumuz hayrola” Diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2024, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER