Kategoriler

Gazze'ye kermes yardımı

İdil’de İyilik Seferberliği: Lise Öğrencilerinden Gazze’ye Destek Kermesi

İdil Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin düzenlediği yardım kermesi büyük ilgi gördü. Elde edilen gelir, Gazze’deki mazlumlara ulaştırılacak.

İdil Kaymakamı Anıl Adıgüzel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirin Arslan, İdil Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından Gazze’ye destek amacıyla düzenlenen kermese katılarak örnek bir dayanışma sergiledi.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlik, öğrenciler ve velilerin yoğun katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. Kermeste öğrencilerin evlerinde hazırladığı yöresel yemekler, el emeği ürünler ve çeşitli ikramlar satışa sunuldu.

Elde edilen tüm gelirin, Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağı belirtildi.

Kaymakam Anıl Adıgüzel, stantları gezerek öğrencilerle sohbet etti ve emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür etti. Adıgüzel, şu ifadeleri kullandı “Mazlum coğrafyalara uzanan bu iyilik köprüsünün bir parçası olmak bizler için büyük bir gurur. Gençlerimizin böyle anlamlı bir çalışmaya öncülük etmesi bizleri ayrıca mutlu etti.”

Etkinlik sonunda öğrencilerin duyarlılığı, katılımcılar tarafından takdirle karşılandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EĞİTİM
31 Kez Görüntülendi.
Gazze'ye kermes yardımı
ŞIRNAK
336 Kez Görüntülendi.
Evde asılı bulundu
SPOR
47 Kez Görüntülendi.
Şırnak Petrolspor deplasmanda galip geldi
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
270 Kez Görüntülendi.
Özel Çocuk’tan Kaymakama özel ilgi
BÖLGESEL
516 Kez Görüntülendi.
İli genç intihar etti
SİYASET
90 Kez Görüntülendi.
PKK’nin çekilme kararından sonra AK Parti’den açıklama geldi
ŞIRNAK
75 Kez Görüntülendi.
Ok: “ Af istemiyoruz, Hukuksal adımların atılmasını istiyoruz.”
ŞIRNAK
75 Kez Görüntülendi.
TELE-1 Kayyum atandı
ŞIRNAK
329 Kez Görüntülendi.
Ramazan Akti vefat etti
ŞIRNAK
77 Kez Görüntülendi.
Şırnak üniversitesinde Beyaz Önlük Giyme töreni düzenlendi