Kategoriler

TELE-1 Kayyum atandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü "casusluk" soruşturması kapsamında, mahkeme kararıyla TELE 1'e kayyum atandı. Kanalın yönetimi TMSF'ye devredildi. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı “casusluk” soruşturması kapsamında, TELE 1 Televizyonu’na Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) kayyum olarak atandı.

Başsavcılığın talebi üzerine sulh ceza hâkimliğince verildiği belirtilen kararla, kanalın yönetim ve mali tasarruf yetkileri TMSF’ye geçti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“TELE1 isimli Tv kanalında genel yayın yönetmeni olan ve Casusluk suçundan gözaltına alınna şüpheli Merdan Yanardağ'ın söz ve eylemleriyle birçok kez soruşturmaya ilişkin suç işlediği, kanalın fiili kullanıcısı olduğu, resmi kayıtlarda oğlu Alp Yanardağ’ın şirket sahibi olarak göründüğü, bu suçlarda da TELE1 isimli Tv kanalını kullandığı gerekçesiyle kanalın sahibi olan ABC RADYO TELEVİZYON VE DİJİTAL YAYINCILIK ANONİM ŞİRKETİ’ne İstanbul Sulh Ceza Hakimliği’nce bugün verilen kararla Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun yönetim kayyımı olarak atanmasına karar verilmiştir.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
21 Kez Görüntülendi.
TELE-1 Kayyum atandı
ŞIRNAK
205 Kez Görüntülendi.
Ramazan Akti vefat etti
ŞIRNAK
35 Kez Görüntülendi.
Şırnak üniversitesinde Beyaz Önlük Giyme töreni düzenlendi
ŞIRNAK
366 Kez Görüntülendi.
Çocukların durumu ağır
ŞIRNAK
630 Kez Görüntülendi.
Babasını öldürdüğü idea edilen zanlı yakalandı
SAĞLIK
385 Kez Görüntülendi.
Cizre’de usulsüz rapor operasyonu
ŞIRNAK
339 Kez Görüntülendi.
Öcalan’da Sadak’a ziyaret
ŞIRNAK
93 Kez Görüntülendi.
Cizre Ralli Maratonuna ev sahipliği yapacak
ŞIRNAK
345 Kez Görüntülendi.
İdil’de trafik kazası 4 kişi yaralandı
ŞIRNAK
96 Kez Görüntülendi.
Sılopi’nin Elektrik sorunu meclise taşındı