Rektör Prof. Dr. Alkıştan Ziraat Fakültesine ziyaret

Rektör Prof. Dr. Alkıştan Ziraat Fakültesine ziyaret

Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alkış, Ziraat Fakültesi ve İdil MYO'da görevli akademik ve idari personel ile bir araya geldi

Ziraat Fakültesi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Şimşek, Genel Sekreterimiz Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Cabir Altıntaş katıldı. Ziraat Fakültesi ve İdil MYO'da görevli akademik ve idari personelin katıldığı toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, akademik ve idari personelimizin sorun ve sıkıntılarını dinledi.  
Mevcut sorunları en yakın zamanda çözmeye çalıştıklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkış, “Bu sorunların kalıcı çözüme kavuşturulması ancak yeni bir kampüs alanı oluşturmakla aşılır.  Bunun için de işadamlarımızın ve mülki amirlerimizin Cizre ilçemizde olduğu gibi bu konuda bize destek olmalarını bekliyoruz. Sizin yaşadığınız sorunların birçoğu ile ilgili bilgi sahibiyiz. Öncelikle binalarımızla ilgili kısa vadede çözümler bulmak için çabalıyoruz. Şuan için önceliğimiz hem siz hocalarımıza hem de öğrencilerimize daha iyi eğitim ortamı sunmak için çalışıyoruz.” dedi.
Toplantının sonunda Ziraat Fakültesi öğrencileri de uygulama yapabilmek için uygulama alanı oluşturulması için Rektör Prof. Dr. Alkış’tan talepte bulundular. Rektör Prof. Dr. Alkış da öğrencilerin bu haklı taleplerinin bir an önce çözüme kavuşturulacağını ifade ederek, öğrencilere her zaman kapılarının açık olduğunu söyledi. Ziraat Fakültesi öğrencileri de Rektör Prof. Dr. Alkış’a ilgi alakasından ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2024, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER